Massa ar putea fi externat in 10 zile

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.07.2009
Felipe Massa ar putea fi externat din spitalul de la Budapesta in urmatoarele 10 zile, daca recuperarea sa va continua in acelasi ritm ca si pana acum.

Vestile bune despre starea de sanatate in care se afla Felipe Massa continua si pe parcursul zilei de marti.

Dupa ce temerile legate de o potentiala problema la ochiul stang au fost risipite luni seara, doctorii de la spitalul AEK din Budapesta au lansat ipoteza potrivit careia pilotul brazilian se va putea externa peste 10 zile. Conditia este insa ca recuperarea sa sa continue in acelasi ritm.

"Ma astept ca Massa sa plece din spital pe picioarele sale. Daca recuperarea sa continua in acelasi ritm, nu exclud ca el sa plece in urmatoarele 10 zile. Massa petrece din ce in ce mai mult timp treaz, vorbind cu familia si cu prietenii", a declarat Peter Bazso, directorul spitalului AEK din Budapesta.

Cu toate acestea, Bazso a admis ca Massa nu a scapat inca de toate problemele. "As vrea sa evidentiez ca, in ciuda recuperarii sale, acesta nu este sfarsitul povestii. El este in continuare intr-o situatie care ii poate ameninta viata. Bineinteles, pericolul scade cu fiecare zi care trece", a adaugat el.

Felipe Massa a fost internat in spitalul din Budapesta dupa un grav accident suferit in timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei, dupa ce o piesa metalica apartinand monopostului lui Rubens Barrichello l-a lovit in casca, lasandu-l inconstient pentru cateva minute.

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • sper sa inceapa recuperarea fizica cat mai repede
    0 0
  • @cobra
    nu prea cred io k in urmatoarele 3-4 sapt va incepe pregatirea fizica...prima data sa-l vedem pe picioare sanatos si dupaia:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru