Massa ar putea testa luni monopostul F2007

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.10.2009
Ferrari a anuntat ca Felipe Massa ar putea reveni luni la volanul unui monopost de Formula 1, in functie de rezultatele testelor medicale pe care le va efectua vineri.

Felipe Massa a petrecut miercuri o noua zi in simulatorul Scuderiei Ferrari de la Modena, dupa ce anterior vizitase fabrica de la Maranello.

La fel ca si marti, brazilianul a testat virtual circuitul de la Barcelona, dupa care si-a indreptat atentia spre circuitul sau preferat, Interlagos. Pilotul va reveni la Maranello joi, iar vineri va fi prezent la Paris pentru a efectua o noua serie de teste medicale sub stricta supraveghere a oficialilor FIA.

Ferrari spera ca rezultatele analizelor medicale sa fie suficient de bune pentru ca Massa sa poata reveni luni la volanul unui monopost de Formula 1. Brazilianul va testa un monopost Ferrari F2007 echipat cu pneuri slick, intrucat testele cu actualele monoposturi sunt interzise pana in luna februarie.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru