Massa are probleme la ochiul stang si rateaza restul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.07.2009
Medicii de la spitalul din Budapesta suspecteaza ca Felipe Massa are probleme la ochiul stang si sustin ca brazilianul nu va mai putea concura in Formula 1 in sezonul 2009.

Felipe Massa continua sa se afle intr-o stare stabila la spitalul AEK din Budapesta, insa in urma unor noi investigatii medicii au stabilit ca este posibil ca brazilianul sa aiba anumite probleme la ochiul stang, afectat de impactul piesei metalice cu casca sa in timpul calificarilor de la Hungaroring.

Medicii nu stiu insa deocamdata despre ce fel de afectiune este vorba si cat de grava este aceasta, mai multe investigatii urmand sa fie realizate in scurt timp.

Robert Veres. neuro-chirurgul care l-a operat sambata pe pilotul brazilian a recunoscut ca Massa va avea nevoie cu siguranta de un tratament la ochiul stang. "Sunt sigur de asta, dar nu stim inca cat de complex va fi tratamentul", a declarat Veres pentru reporterii prezenti la Budapesta.

In ciuda faptului ca starea de sanatate a lui Massa este in prezent stabila, Veres a marturisit ca acesta nu a scapat inca de pericol si nu exclude posibilitatea ca viata sa sa fie in pericol. "Putem spune ca posibilitatea ca viata sa fie in pericol a fost evitata, dar o complicatie ar putea face ca viata sa sa fie din nou in pericol", a adaugat Veres, care sustine ca operatia suportata sambata de Massa i-a salvat viata.

MASSA RATEAZA RESTUL SEZONULUI DE FORMULA 1

Intrebat despre o eventuala revenire a lui Massa pe un circuit de Formula 1 in acest sezon, Veres a exclus posibilitatea ca Massa sa mai concureze in acest an si spune ca este posibil ca Massa sa fie nevoit sa isi incheie cariera.

"Nu stiu (n.r - daca va putea reveni). Este prea devreme sa spunem ceva in ceea ce priveste viitorul sau si participarea la curse", a explica el.

La randul sau, Luca di Montezemolo a facut cateva declaratii la Budapesta in care isi exprima speranta ca vice-campionul mondial este pe drumul cel bun. "Sunt multumit sa va anunt ca recuperarea lui Felipe merge intr-o directie buna. Sunt increzator in capacitatea sa de recuperare. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca situatia este complet diferita de cea prin care a trecut Niki Lauda. Trebuie sa asteptam, dar primele reactii sunt incurajatoare. Cel mai important lucru este recuperarea omului, nu a pilotului. Acum vom reveni la Maranello, dar marti vom fi din nou alaturi de Felipe", a declarat italianul.

Medicii au anuntat totodata ca vor organiza o conferinta de presa pe parcursul acestei zile in care vor oferi mai multe informatii despre starea de sanatate a pilotului Scuderiei Ferrari.

Via | GPUpdate | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru