Massa: "Brawn GP va castiga titlul mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.06.2009
Felipe Massa este convins ca Brawn GP va castiga titlul mondial in acest sezon si spune ca Red Bull Racing este singura echipa care mai poate spera la prima pozitie.

Brawn GP a dominat autoritar acest sezon competitional, Jenson Button adjudecandu-si cinci victorii in primele sase curse ale anului.

In acest context, Felipe Massa crede ca echipa britanica este de neoprit si sustine ca Brawn GP va deveni noua campioana mondiala a Formulei 1.

"Nu sunt genul de om care sa renunt usor, asa ca voi lupta pana in ultimul viraj al ultimei curse. Dar, din experienta mea, Brawn va fi campioana. Este imposibil de crezut ca vor pierde titlul. Pentru mine deja s-a terminat. Poate pentru Red Bull nu s-a terminat, dar pentru noi da, suntem complet in urma in campionat. Asta nu inseamna ca nu vom lupta pentru victorie in fiecare cursa. Voi incerca sa castig cat mai multe curse in acest an. Si vom incerca pana la sfarsit. Matematic este posibil, dar este foarte dificil", a declarat brazilianul reporterilor prezenti pe circuitul de la Istanbul.

Ferrari a demonstrat in ultima perioada ca este intr-o revenire de forma, echipa reusind la Monaco primul podium al anului.

Desi a castigat ultimele trei curse in Turcia, Massa crede ca este prea devreme pentru ca Ferrari sa fie considerata a doua forta a campionatului si nominalizeaza in acest sens echipa Red Bull Racing.

"Cu siguranta am aratat o imbunatatire in ultima cursa. Vrem sa imbunatatim in continuare si sa fim in masura sa luptam pentru victorie. Insa nu cred ca pot spune ca suntem a doua cea mai buna echipa din pluton. Pana acum am avut o singura cursa in fata celor de la Red Bull, asa ca am vrea sa mai avem si alte curse in fata lor si in fata lui Brawn GP pentru a putea spune asta".

"Aceasta cursa va fi foarte, foarte competitiva. Brawn sunt puternici, iar Red Bull sunt foarte buni pe un astfel de circuit. Dar avem cateva parti noi la masina care ne pot da o performanta suplimentara, asa ca abia astept sa lupt pentru victorie sau pentru un alt rezultat foarte bun".

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru