Massa: "Calificările rămân punctul nostru slab"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Felipe Massa crede că Ferrari şi-a îmbunătăţit şansele la titlu după victoria din Coreea de Sud, însă admite că este încă deficientă în calificări.

Fernando Alonso a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud şi a devenit lider în clasamentul general cu numai două curse înainte de final, chiar dacă înainte de cursa de la Monza spaniolul avea în cont o singură victorie.

Felipe Massa consideră că cele 3 victorii obţinute recent o pun pe Ferrari într-o postură favorabilă în lupta pentru titlu, însă admite că rezultatele obţinute în calificări reprezintă în continuare punctul slab al echipei.

"Şansele Scuderiei Ferrari în cele două campionate arată mult mai bine acum decât înainte să abordăm aceste 3 curse din Asia. Încă este posibil să câştigăm titlul constructorilor şi Alonso a devenit lider în clasamentul piloţilor, aşa că suntem în luptă. Trebuie să muncim din greu în ultimele două runde şi ştim că trebuie să ne îmbunătăţim performanţele de sâmbătă. Calificările sunt încă punctul nostru slab, chiar dacă trebuie să luăm în calcul cât de puternici sunt cei de la Red Bull pe un singur tur", a declarat brazilianul.

Massa aşteaptă cu nerăbdare să concureze la Interlagos la finalul săptămânii viitoare în faţa propriilor suporteri.

"Acum pot aştepta cu nerăbdare următoarea cursă din oraşul nostru natal.

Este adevărat că Red Bull au fost foarte puternici şi au câştigat în Brazilia, dar în anii anteriori Ferrari a fost cea mai puternică echipa din 2006 până în 2008, monopostul nostru mergând foarte repede la Interlagos. Iubesc să concurez aici şi abia aştept să ies pe pistă în faţa propriilor suporteri", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • GOOOO Massa!
    9 3
  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    "Fernando Alonso a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud şi a devenit lider în clasamentul general cu numai două curse înainte de final, chiar dacă înainte de cursa de la Monza spaniolul avea în cont o singură victorie" ---> Gresit, isi trecuse in cont 2 victorii.
    10 1
  • p1
    Ar fi frumos sa castige acasa,daca este lasat.Am vedea la anul un Massa capabil sa castige campionatul.
    8 2
  • ctlnmihai
    Massa: "Calificările rămân punctul nostru slab"
    nu cred că massa va fi lăsat să câştige această cursă şi nici anul viitor nu se anunţă prea bun ptr. Massa ,din alte motive decât comportamentul monopostului ,al pneurilor sau al unor stări de ordin fizic sau psihic..
    5 9
  • mobius
    penultima cursa
    Mi-ar place un podium Alonso Massa Vettel, un podium care ar apropia echipa Ferrari de titlul mondial la constructori, dar l-ar aduce si pe Alonso preajma titlului. Nu spun ca Massa nu ar merita sa castige la Interlagos, dar nu cred ca il va putea depasi pe Alonso. Asa cum spunea insa si el totul va depinde si de calificari fara ca acestea sa fie totusi hotaratoare. Ii doresc lui Alonso motor fiabil si multa bafta, iar Massa sa-l secundeze. Succes Alonso, Ferrari si Massa.
    11 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru