Massa crede că podiumul îl va ajuta în negocierile cu Ferrari pentru 2013

de Daniel Popescu
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că podiumul obţinut la Suzuka ar putea influenţa decizia Scuderiei Ferrari în privinţa coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul următor.

Felipe Massa a obţinut duminică pe circuitul de la Suzuka primul podium în Formula 1 după cel realizat la Marele Premiu al Coreei de Sud din 2010. Rezultatul a venit în contextul în care brazilianul negociază prelungirea contractului pentru anul viitor, iar brazilianul consideră că această performanţă îl va ajuta să obţină un răspuns pozitiv în negocieri.

"Aşa cred. Mă simt uşurat. Oricum, a fost o cursă grozavă. Am fost capabil să forţez din greu încă de la început şi să arăt că aici putem lupta pentru victorie şi podium, nu doar pentru puncte. Am fost mulţumit de monopost tot weekendul şi este foarte frumos să fiu din nou pe podium după ceva timp. Sper să fie începutul a multor podiumuri", a declarat brazilianul la conferinţa de presă de după cursă.

Urmareste Automarket
Performanţa lui Massa demonstrează că şi coechipierul său Fernando Alonso ar fi avut oportunitatea să obţină un rezultat de acelaşi calibru chiar dacă plecase doar de pe locul şase al grilei de start.
Massa regretă că spaniolul a pierdut teren preţios în lupta pentru titlul mondial, însă afirmă că va da totul în următoarele curse pentru ca acesta să-şi îndeplinească obiectivul.

"Nimic nu s-a terminat pentru Alonso, care a făcut multe, multe curse bune până acum. Ce s-a întâmplat astăzi nu a fost frumos pentru el, dar astfel de lucruri se întâmplă într-un campionat şi este important să forţăm şi să ne concentrăm pe următoarea cursă pentru a rămâne în frunte în campionat", a adăugat el.

Via FIA

Comentarii (6)

  • Cred ca acle 4 pct il va ajuta pe Alonso la titlu, pana si 1 conteaza mult la sfarsit de campionat :D.
    3 3
  • massa, locul tau e asigurat la ferrari, stai linistit. Alonso stie ce vrea, un coiechipier ca tine care nu-l deranjeaza si-i face contrast bun. Pacat ca tu nu stii ce vrei. P.S. vei fi la Ferrari sigur. Pacat pu Ferr ca o duc prost cu matematica. Unde-i unu nu-i putere unde-s doi au sanse la constructori.
    8 4
  • "acele patru" vs "unu"
    0 1
  • Pai fanii Ferrari ,asa a fost mereu la Calutul rosu,uitati Sumi era prima vioara la echipa ori acu nu va comvine ca e Alonso in aceasta pozitie, asta e echipa ,astea sunt princiipiile un pilot nr 1 si un secund bun.
    5 1
  • cum bai frate sa fii de atatia ani la ferari sa nu iei tu un titlu, iar il ultimii 2 ani sa nu fii pe podium si sa vii acum ca prostu sa declari asa ceva,nu cred ca exista pilot mai penibil in formula1 ca massa .m am uitat duminica nici pe podium nu mai stia sa stea ,se impiedica ,stropea cu sampanie cand nu trebuia ,vb mult ,de zici tu ca a cine stie ce mare performanta a facut el.sa nu uite ca e acolo datorita uneo conjuncturi ,datorita fitosului de alonso care a crezut ca se va pleca lumea in fata lui ,avand inconfundabilul tupeu sa il acuze si pe kimi si datorita lui grojan ca a intrat in webber ,aia se numeste ba greseala pt toti lingai astia a lui alonso.ce a facut grojan e greseala asa ca pt cultura voastra generala.kimi este total nevinovat acum ce ar fi vrut lumea sa franeze total si sa i lase pe toti sa treaca ca el nu concureaza in formula 1 ci in gp 2 nu?ai dracu prosti pe pamantul asta
    6 5
  • scooby
    Pacat ca la pierdur Ferari pe SERGIO PEREZ ,de Masa numai la trecut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru