Massa: "Ferrari a demonstrat că are încredere în mine"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.06.2010
Felipe Massa crede că se bucură de încrederea celor de la Ferrari pentru ca Scuderia i-a prelungit contractul până în 2012.

Ferrari a anunţat în această săptămână că Felipe Massa va rămâne alături de echipă până la finalul sezonului 2012, punând astfel capăt speculaţiilor privind viitorul pilotului brazilian.

Massa nu şi-a ascuns satisfacţia pentru semnarea noului contract şi spune că această înţelegere demonstrează că Ferrari are încredere în abilităţile sale.

"Asta arată ca toată lumea de la echipă are încredere în mine. Sunt foarte fericit să rămân la Ferrari, echipa pentru care am visat întotdeauna să pilotez. Acesta este al cincilea sezon pentru Ferrari şi voi mai sta încă doi ani, este un sentiment fantastic", a declarat el în cadrul unei conferinţe la Montreal.

Anterior, presa internaţională a speculat intens ca Ferrari ar putea fi interesată de Robert Kubica, după ce polonezul a avut rezultate bune la Renault în acest debut de sezon. Massa susţine însă că nu a fost deranjat de apariţia acestor zvonuri şi ca nici nu le-a luat în seama la vremea respectivă.

"De când am venit la Ferrari au fost diferite zvonuri în fiecare an, dar nu îmi pasă.

Îmi pasă doar de ceea ce vreau, de jobul meu în cadrul echipei, cum lucrează oamenii şi cum mă respectă. Asta este cel mai important, nu ce auzim. Pot să spun că, de când pilotez pentru Ferrari, toate zvonurile au fost false, aşa că ce pot să mai spun?", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • Massa
    Massa - un diplomat intre pilotii de Formula 1
    5 3
  • xiorel123
    Massa&Ferrari
    "Felipe Massa CREDE că se bucură de încrederea celor de la Ferrari "-stie sau nu stie ce face?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru