Massa, frustrat de furtuna de nisip din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Felipe Massa s-a declarat dezamagit ca nu a putut profita de ziua de teste de miercuri de pe circuitul de la Sakhir din cauza unei furtuni de nisip.

Ziua de miercuri a inceput excelent pentru Ferrari, BMW-Sauber si Toyota, cele trei echipe prezente in Bahrain pentru o noua sesiune de teste.

Totusi, dupa mai putin de doua ore, o furtuna de nisip s-a abatut din senin asupra circuitului, iar vizibilitatea a scazut dramatic. Pista a fost impregnata cu particule fine de nisip, iar Felipe Massa, Robert Kubica si Timo Glock nu au mai putut iesi pe circuit.

Cei trei piloti au reusit sa parcurga in total numai 53 de tururi, fiind in imposibilitatea de a obtine informatii referitoare la comportamentul noilor monoposturi. Massa a fost cel mai rapid dintre cei trei, pilotul Scuderiei Ferrari declarandu-se insa dezamagit de vremea potrivnicadin Orientul Mijlociu.

"Evident, este frustrant ca nu am putut pilota prea mult astazi din cauza vantului si a nisipului, dar nu putem face nimic in privinta asta. Trebuie doar sa acceptam, chiar daca trebuie sa spun ca sunt multumit de munca depusa aici la Sakhir", a declarat brazilianul.

"Ieri am pilotat multe tururi si masina s-a comportat mai bine decat la Mugello, a fost mai stabila si mai usor de pilotat, cu timpi constanti.

Echipa a muncit foarte multin ultimele saptamani in ceea ce priveste setarile si am vazut deja rezultatele. Dupa ce ieri am avut o mica problema cu software-ul, astazi, cel putin in tururile pe care le-am efectuat, am fost capabili sa utilizam KERS-ul asa cum ar trebui. Mai avem mult de munca, dar cred ca ne indreptam in directia cea buna".

In clasamentul zilei, Massa a fost urmat de Robert Kubica si Timo Glock. Iata timpii completi ai zilei de miercuri:

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Massa  Ferrari  1:33.639  17
 2  Kubica  BMW-Sauber  1:34.398  22
 3  Glock  Toyota  1:34.902  14

 

Dintre cei trei piloti, doar Robert Kubica va continua sa testeze si maine, urmand sa fie acompaniat de Kimi Raikkonen si Jarno Trulli.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru