Massa, incantat de fiabilitatea monopostului Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Felipe Massa si-a manifestat bucuria pentru fiabilitatea monopostului Ferrari dupa ce a efectuat peste 700 de km in ultima zi de teste de la Jerez.

Ferrari a inregistrat sambata un nou record de fiabilitate, de data aceasta pe circuitul de la Jerez din sudul Spaniei. Dupa ce a fost echipa cu cele mai multe tururi parcurse in sesiunea de la Valencia, Ferrari a efectuat 160 de tururi in ultima zi de teste de la Jerez, distanta a aproximativ doua Mari Premii de Formula 1. Felipe Massa, pilotul aflat la volanul monopostului F10, a admis ca este incantat de aceasta performanta.

"Nu am pilotat niciodata 700 de km intr-o singura zi. Ma simt bine din punct de vedere fizic, pentru ca am putut testa in toate conditiile. Sunt fericit pentru mine si pentru echipa. Am concluzionat programul prevazut si ne putem pregati in cel mai bun mod posibil pentru urmatoarea sesiune de teste, fara nicio problema particulara. Cred ca ne indreptam intr-o directie buna, dar suntem constienti ca mai avem mult de munca", a precizat brazilianul, care a admis ca oprirea pe circuit in timpul zilei de sambata a fost planificata de echipa.

In ciuda rezultatelor bune, Massa evita sa faca pronosticuri pentru sezonul 2010, considerand ca timpii din teste sunt prea putin relevanti.

"Putem spune ca avem un monopost fiabil, dar este mult prea devreme pentru restul detaliilor, chiar daca sper sa lupt pentru titlu.

Cel care face cea mai buna treaba in fiecare zi, pe circuit si acasa, va castiga titlul. Nu sunt cel mai important aici, conteaza sa avem un monopost rapid si fiabil", a mai precizat el.

Ferrari va continua programul de teste din aceasta iarna pe circuitul de la Jerez  in perioada 17-20 februarie alaturi de alte 10 echipe.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (1)

  • massa
    Tot locul 2 si in acest an
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru