Massa, incantat de noul stil de pilotaj din 2009

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.01.2009
Felipe Massa este multumit de modul in care pilotii trebuie sa piloteze in sezonul 2009 ca urmare a modoficarii regulamentului tehnic.

Kimi Raikkonen si Felipe Massa au evaluat in aceasta saptamana pe circuitul de casa de la Mugello noul monopost Ferrari F60 pentru sezonul urmator.

Massa sustine ca este multumit de rezultatele testelor si crede ca noul regulament tehnic vine in sprijinul pilotilor.

"In opinia mea este mai placut sa pilotezi acum. Am parasit o masina plina de incarcare aerodinamica si am obtinut ceva mai aproapiat de kart, mai dificil de pilotat, cu sanse mai mari de a face greseli si cu nevoie de a avea mai multe abilitati. Acele povesti cu dificultatea de a pilota din cauza numeroaselor butoane de pe volan ma fac sa rad putin: intotdeauna au fost acolo, nu suntem idioti, sunt doar doua in plus", a precizat brazilianul pentru Gazzetta dello Sport.

Massa nu a fost scutit de o problema hidraulica in ultima zi de teste de la Mugello, insa brazilianul vede partea plina a paharului. "A fost o problema hidraulica pentru ca diferentialul s-a rupt. Cu siguranta este mai bine decat sa fie vorba despre o alta componenta importanta, cum ar fi sistemul KERS sau motorul", a explicat el.

Taguri: F60, Ferrari, Massa

Comentarii (1)

  • hmmm,
    Sal,cred ca ar trebui niste modificari la aceasta stire : §
    Felipe Massa este multumit de modul in care pilotii trebuie sa...................... pilotii in sezonul 2009 ca urmare a modoficarii regulamentului tehnic.sal
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru