Massa, încrezător că Ferrari a revenit în lupta pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Felipe Massa consideră că Ferrari a revenit în lupta pentru titlu, însă admite că diferenţa de performanţă dintre echipe este foarte mică.

În ciuda unui debut de sezon modest, Ferrari a reuşit să revină în prim-planul Formulei 1 după rezultatele bune de la Hockenheim şi Hungaroring, curse în care a câştigat 73 de puncte dintr-un maxim posibil de 86.

Revirimentul recent îl determină pe Felipe Massa să considere că echipa italiană este din nou în lupta pentru titlu, însă consideră că diferenţa de valoare dintre echipele rivale este prea mică pentru a preciza un favorit.

"Suntem în formă bună şi vom avea câteva părţi noi ca parte a programului constant de dezolvtare pentru monopostul F10. Dar este foarte greu de preconizat ce se poate întâmpla, întrucât diferenţele mici dintre echipe fac ca performanţa să depindă foarte mult de caracteristicile circuitului în favoarea celei care a avut cel mai mic avantaj în raport cu celelalte. Ca de obicei, trebuie să aşteptăm şi să vedem cum vor decurge antrenamentele înainte să ştim la ce să ne aşteptăm", a declarat brazilianul pe blogul său oficial.

Până la sfârşitul acestui sezon au mai rămas doar şapte etape, însă Massa susţine că este imposibil de tras o concluzie în prvinta echipei şi pilotului care va obţine titlul mondial, tocmai din motivele enunţate anterior.

"Mai sunt doar şapte curse şi cred că, cel puţin pentru spectatori şi telespectatori, ar trebui să fie un final de sezon incitant, chiar dacă ar putea un pic mai tensionat pentru noi, care concurăm.

Dar eu şi Ferrari am mai fost în asemenea situaţii înainte şi ştim cum să gestionăm presiunea, concentrându-ne pe munca. Acum trebuie să continuăm pe baza construcţiei din ultimele curse înainte de vacanţă, să fim competitivi  şi să revenim în lupta", a mai precizat el.

Ferrari ocupă în prezent locul trei în clasamentul constructorilor, la 74 de puncte în urma liderului Red Bull Racing.

Via | Felipe Massa

Comentarii (1)

  • Poza lu' Massa
    E interesanta poza deoarece cu cat e mai micsorata cu atat te face sa crezi ca din dreapta lui, Massa e amenintat cu o arma :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru