Marinescu revine în Formula Renault 3.5 la Spa-Francorchamps

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu va concura în cursele de Formula Renault 3.5 de la Spa-Francorchamps după ce a absentat în etapa precedentă de la Monaco.

Esential 5 puncte a obtinut Mihai Marinescu
Pilotul român Mihai Marinescu va concura în a patra etapă a sezonului 2013 din competiţia Formula Renault 3.5, conform unui anunţ oficial făcut de echipa sa, Zeta Corse.

Braşoveanul în vârstă de 24 de ani îl va avea drept coechipier pe Carlos Sainz Jr, fiul dublului campion mondial de raliuri Carlos Sainz, care face pereche în GP3 cu un alt român, Robert Vişoiu.

Marinescu a anunţat săptămână trecută că nu va participa la etapa programată pe circuitul de la Monaco din weekendul precedent din cauza unor neînţelegeri financiare cu oficialii echipei, însă publicaţia Autosport susţine că echipa a renunţat la serviciile sale din cauza rezultatelor modeste de pe circuitul de la Aragon.

Marinescu a obţinut cinci puncte în etapa inaugurală de la Monza şi ocupă locul 18 în clasamentul general cu cinci puncte.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru