Massa, încrezător că poate lupta pentru titlul mondial

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este optimist că poate lupta pentru titlul mondial după un început promiţător de sezon.

Felipe Massa se bucură de unul dintre cele mai bune starturi de sezon din ultimii ani, ocupând locurile patru şi cinci în cursele din Australia şi, respectiv, Malaysia.

În plus, el l-a învins de fiecare dată în calificări pe coechipierul Fernando Alonso şi are cu patru puncte mai mult în clasamentul general decât acesta, după ce spaniolul a abandonat la Sepang.

Chiar dacă este considerat pilotul numărul doi al echipei, brazilianul este încrezător că va avea oportunitatea să lupte pentru titlul mondial.

Urmareste Automarket
"Cred că trebuie să fim încrezător şi eu sunt foarte încrezător.
Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dar ştim că am muncit foarte mult la monopost intre anul trecut şi acest an. Mai avem multe de făcut pentru a face monopostul mai bun, pentru ca monopostul să evolueze bine şi pentru a face monopostul mai competitiv. Dacă continuăm în această direcţie, şansele de a câştiga curse şi de a lupta pentru titlul mondial este acolo"
, a precizat el.

Massa a acumulat 22 de puncte în clasamentul general după primele două curse şi ocupă locul cinci în clasamentul general.

Via GPUpdate

Comentarii (16)

  • JugaruGabi
    "pentru ca monopostul să evolueze bine cu acest monopost şi pentru a face monopostul mai competitiv. "

    Monopostul sa evolueze bine cu monopostul?! Help! Ca nu inteleg.
    8 2
  • seby9626
    Mi-as dori ca Massa sa ia titlul mondial,pentru a da o palma tuturor celor care l-au contestat.
    12 6
  • Ce este cert, este faptul ca Massa, anul acesta, o sa se bata in fiecare cursa acolo sus.
    18 1
  • este pilot bun, nu contest asta, dar singur minus este inconstanta, oricum in acest an este bine ca a inceput in forta anul ajuta echipa ferrari dar si pe alonso si acum sa fim seriosi, poate el sa spere cat vrea tot alonso incepe cu prima sansa
    15 1
  • ghita444
    Draga Felipe cred ca anul 2008 a reprezentat pt tine sansa unica de-a castiga ''coroana'' asa cum a fost la fel si pt Eddie [n.r Irvine] in 1999 . Eu unul iti tin pumnii.
    13 6
  • Haller
    Dacă continuăm în această direcţie, şansele de a câştiga curse şi de a lupta pentru titlul mondial( este acolo",) ...fratilor nu suna m-ai corect (sunt acolo) ....excuse me am uitat e plin de unguri pe aicea...:))
    0 2
  • mirel_f1
    Eu nu cred ca Massa e capabil sa se bata la titlu e un pilot inconstant,plus ca ar mai fi si ordinul de echipa,in avantaj e Alonso ...
    5 0
  • O sa ia massa titlul asa cum o sa-l ia si weber! :))
    10 3
  • EI NU POATE CASTIGA MASA CA PEDALEZA DIN SPATE ALONSO MAI REPEDE CA DOAR E NUMARUL 1 !
    5 1
  • @mareanalx ai dreptate,asta e unicul minus,si nu a lui Felipe cit al echipei,nu i se permite sa evolueze in aceiasi masura ca Alonso,cit nu ar munci tot Alonso e primul...anul acesta a inceput mai bine deoarece monopostul e mai bun si nu este nevoie sa testeze ceva nou dar daca iar ceva nu va merge bine se termina cu punctele pentru el,iar trece in postura de pilot de teste
    4 0
  • Massuta o sa cistige cind o sa-si depuna toti banii cistigati la Santander si si-o lua cetatenie spaniola,chiar daca ar fi mai bun decit Alonso de 10 ori....
    9 0
  • Da... bine a spus cineva mai sus. Massa castiga titlul atunci cand o sa o faca si Webber. :)
    6 1
  • oare massa dupa 500 de ani la ferrari sa ia titlu?:))))))
    5 2
  • titlul ca titlul. Dar pe Alonso il bate sigur daca i se da mana libera sa traga cat poate
    9 2
  • @nea cuvinte de aur...respect
    0 0
  • o ambitie personala,chiar daca unora li se pare prosteasca,Ferrari ocupa totusi locul 2 si pe seama ambitiei acestui om
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru