Massa mizează pe îmbunatăţirea rezultatelor din calificări

de Daniel Popescu
Joi, 06.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că o serie de performanţe mai bune în calificări l-ar ajuta să obţină rezultate mai bune în cursă şi prelungirea contractului cu Ferrari pentru sezonul 2013.

Nu am semnat nimic pentru anul viitor şi cred că am posibilitatea să semnez cu Ferrari.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Ferrari nu a luat încă o decizie finală cu privire la numele coechipierului lui Fernando Alonso în sezonul următor şi aşteaptă rezultatele convingătoare din partea lui Felipe Massa pentru a-i prelungi înţelegerea. Brazilianul consideră însă că a descoperit metoda prin care îşi poate convinge echipa că merită să rămână la Ferrari pentru cel puţin încă un sezon: performante mai bune în calificări.

"Sunt frustrat de calificările mele, nu de curse, şi sunt sigur că dacă îmi îmbunătăţesc puţin calificările pot fi foarte puternic în curse şi pot schimba complet rezultatele. Aşa cum am spus, nu am semnat nimic pentru anul viitor şi cred că am posibilitatea să semnez cu Ferrari. Nu ştiu când, dar trebuie să ne concentrăm pe rezultatele curselor. Cred că acesta este cel mai important lucru şi pentru viitorul meu", a declarat el.

Massa nu a reuşit niciodată să obţină o poziţionare mai bună pe grila de start decât Alonso şi admite că acest lucru este crucial pentru a avea parte de mai puţine probleme în curse.

"Calificările sunt foarte importante pentru mine pentru a avea o cursă mai uşoară.

Calificările nu au fost prea grozave pentru mine în acest sezon, dar în curse am avut mereu o direcţie bună, o bază bună de plecare, dacă scoatem din calcul primele curse. Prin urmare, calificările sunt foarte importante, aşa că încercam să ne concentrăm pe ăsta pentru a avea o direcţie mai uşoară în cursa de la început până la sfârşit", a mai precizat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Poi tot incearca dar nu reuseste,cam tarziu doar pentru vorbe,a iesit pe 5 la final ultima data...dar fara incidentul de la start pe cat termina oare?Iar in calificari...nici Alonso nu are prea multe sanse de prima sau a doua grila,in conditii normale,apoi el ?! Imi pare rau,a tras echipa in jos anul asta,nici macar nu e pe aproape sa i apere "fundul" coechipierului....
    16 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru