Massa, multumit de progresele noului F60

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.02.2009
Felipe Massa este multumit de modul in care inginerii Scuderiei Ferrari au reusit sa imbunatateasca performantele noului F60 dupa lansarea oficiala a acestuia.

Noul sezon al Formulei 1 va incepe peste numai o luna in Australia, iar echipele mai au la dispozitie doar doua sesiuni de teste pentru a pregati monoposturile.

Testele din luna martie sunt cu atat mai importante cu cat cele din timpul sezonului au fost interzise cu scopul de a reduce costurile.

Cu numai cateva zile inainte de debutul testelor de la Jerez, Felipe Massa a laudat progresele inginerilor Ferrari in ceea ce priveste dezvoltarea noului F60, afirmand ca masina a depasit statiul de nou-nascut. "Am facut multe schimbari si dezvoltari, iar F60 functioneaza bine. Nu mai este un nou-nascut, devine foarte, foarte bun. Suntem inca la inceput si masinile sunt dezvoltate acum, vom sti cine a dezvoltat cea mai buna masina doar la primul Mare Premiu", a declarat Massa pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru