Massa nu va concura in Marele Premiu al Ungariei

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.07.2009
Felipe Massa nu va lua startul in Marele Premiu al Ungariei in urma gravului accident suferit din timpul calificarilor de pe circuitul de la Hungaroring.

In timp ce efectua un tur rapid de pista in a doua parte a calificarilor, Felipe Massa a fost lovit in casca in virajul 4 de o piesa metalica apartinand monopostului lui Rubens Barrichello, moment din care pilotul Scuderiei Ferrari si-a pierdut aparent cunostinta.

Aflat in imposibilitatea de a frana sau de a vira monopostul, acesta s-a izbit violent de un zid de protectie alcatuit din pneuri, masina ingropandu-se cu partea frontala in cauciucuri. Dupa cateva minute extrem de tensionate ca urmare a faptului ca Massa a ramas nemiscat in monopost, echipa medicala a reusit sa il indeparteze pe brazilian si sa il conduca la centrul medical de pe circuit.

Ulterior, el a fost transportat cu un elicopter la un spital din Budapesta, unde va efectua analize medicale amanuntite. In prezent, starea de sanatate a pilotul este buna, insa brazilianul nu va concura duminica in Marele Premiu al Ungariei.

Potrivit unei fotografii prezentate de un post de televiziune finlandez, casca lui Massa a fost afectata serios de impactul cu piesa metalica, iar brazilianul sangera in momentul in care a fost scos din monopost.

Informatii detaliate, o galerie foto completa precum si imagini video cu accidentul suferit de Massa sunt disponibile aici.

Comentarii (5)

  • @
    probabil ca dubla telemetrie ar fi folosit aici
    0 0
  • mda.....
    sunt curios oare cine va pilota in locul sau ???
    0 0
  • Pentru Join
    In cursa asta nimeni!
    0 0
  • Pentru meseriasu001
    Nu are cum sa nu concureze nimeni!.Probabil o sa il inlocuiasca un pilot de teste ...
    0 0
  • Admin
    Massa nu trebuia penalizat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru