Massa: "Nu văd niciun motiv pentru care să plec de la Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 17.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că progresele înregistrate în ultimele curse au demonstrat că îşi merită locul la Ferrari şi în sezonul următor.

Esential 23 de puncte a castigat Massa in primele noua curse ale sezonului
2 puncte obtinuse Massa in primele cinci curse ale anului
Viitorul lui Felipe Massa la Scuderia Ferrari a fost incert la începutul sezonului după ce a obţinut doar două puncte în primele cinci curse, însă brazilianul şi-a revenit treptat şi, parţial datorită îmbunatăţirilor monopostului F2012, a reuşit să termine cu o mai mare regularitate în puncte.

După ce a terminat pe locul patru în Marele Premiu al Marii Britanii şi a obţinut astfel cea mai mare performanţă din sezonul curent, Massa consideră că îşi merită locul în cadrul Scuderiei şi pentru sezonul următor, chiar dacă presa internaţională a speculat o bună perioadă că acesta va fi înlocuit.

Urmareste Automarket
"Cred că dacă voi continua să muncesc în acest ritm şi să îmbunătăţim maşina, nu există niciun motiv pentru care să nu rămân aici.
Aceasta este direcţia pe care trebuie să o păstrăm. Mă simt mult mai confortabil şi pilotez în felul în care îmi place. Trebuie să-mi îmbunătăţesc rezultatele în fiecare cursă şi să am un campionat diferit pentru mine până la sfârşitul sezonului"
, a declarat el pentru agenţia de presă braziliana Estado.

Ferrari a anunţat recent că nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul următor.

Via GMM

Comentarii (4)

  • NU??? "E mai greu sa explici cuiva ca e prost decat sa il minti ca e destept". Serios? Nici un motiv pentru a pleca de la Ferrari? Pai... as putea sa iti spun eu macar unul: nu esti de nivelul Ferrari. Uite-te cu cine faci echipa, si uite-te cine sta la portile echipei. Dar... revin la citatul de la inceput.
    10 4
  • inainte sa se uite cu cine este in echipa voi trebue sa va uitati cite ii datoreaza echipa lui Massa pentru efortul enorm pe care-l il face pentru echipa dar nu numai pentru interesul personal...dar de Alonso nici nu mai vorbesc,ii datoreaza lui Felipe mai bine din jumatatea lui de cariera de la Ferrari......inainte de a scri ceva ginditiva putin cu capu dar nu numai cu picioarele si cu altceva ce mai e pe acolo:d;)
    5 11
  • AndreiF1
    @Massa, intre 2009-2012.

    Punctele aduse de Massa au scazut dramatic intre 2009, cand pana la acel accident era cel care aducea puncte echipei, si in 2010 cand sincer nu s-a vazut in nici o cursa in afara de cea din Germania... unde a "uitat" ce a discutat cu echipa. In 2011 a mers foarte prost iar in 2012.. este iarasi pe nicaieri. Exista piloti care s-ar descurca mai bine in scaunul lui si n-ar fi rau sa incerce cei de la Ferrari sa le ofere o sansa.
    5 3
  • sunt de acord ca ar putea sa se gaseasca piloti care sa aduca puncte mai bune decit cele pe care le aduce Felipe in acest moment,dar nu prea cred ca sar gasi un pilot care sa se supuna atit de bine echipei si sa inteleaga atit de bine rolul pe care il are in postura de pilot cu numarul 2 in echipa...Felipe are foarta multa experienta pur si simplu acum este o perioada mai grea,de care dupa cum se vede incepe sa scape treptat,sper ca in curind sa obtina rezultatele pe care le avea inaintea accidentului deoarece el merita mult mai mult...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru