Massa rămâne precaut după ziua în care a fost cel mai rapid la Jerez

de Daniel Popescu
Vineri, 08.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa şi-a temperat optimismul după a treia zi de teste de la Jerez, chiar dacă a stabilit cel mai bun timp al zilei la volanul monopostului Ferrari.

Felipe Massa este singurul pilot care a testat în fiecare dintre primele trei zile din cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez, iar la finalul primei zile a catalogat monopostul Ferrari ca fiind "de pe o altă planetă" comparativ cu cel pe care l-a avut la dispoziţie anul trecut în aceeaşi sesiune de teste.

După două zile în care s-a concentrat pe aerodinamică şi evaluarea sistemului de evacuare, Massa a stabilit cel mai bun timp în a treia zi, element care în mod normal reprezintă un motiv ce încurajare. Totuşi, în mod surprinzător, el rămâne precaut în declaraţii şi pare chiar mai pesimist decât la începutul săptămânii.

"Întotdeauna este frumos să-ţi vezi numele pe prima poziţie la finalul zilei, dar asta nu contează. Dimineaţă ar fi trebuit să lucrăm la setări, dar nu am avut timp pentru asta. Nu pot spune că monopostul a fost dificil de pilotat. A fost mai mult sau mai puţin într-o direcţie bună", a declarat el.

Urmareste Automarket
Massa a încheiat programul testelor de la Jerez, întrucât vineri este rândul pilotului de rezervă Pedro de la Rosa să urce pentru prima oară la volanul lui F138.
În ansamblu, brazilianul afirmă că Ferrari mai are mult de muncă pentru a realiza un monopost cu adevărat competitiv.

"Este doar primul test. Sunt sigur că sunt multe monoposturi bune pe circuit. Dacă vrem să fim într-o poziţie bună la prima cursă trebuie să muncim. Mult", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Mda, tocmai ce a iesit fum din masina lui Pedro de la Rosa...
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru