Massa: "Şansele mele la titlu sunt compromise"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Felipe Massa a admis că şansele de a cuceri titlul mondial în acest sezon sunt diminuate în urma rezultatelor modeste din ultimele curse.

Felipe Massa a început promiţător noul sezon competiţional printr-un loc doi în cursa de debut din Bahrain, iar după Marele Premiu al Malaeziei ocupa prima poziţie în clasament, chiar dacă nu obţinuse nicio victorie.

Ulterior, performantele sale au intrat pe o pantă descendentă, iar brazilianul ocupă în prezent locul şapte, la 78 de puncte în urma liderului Lewis Hamilton. În acest context, Massa a admis că şansele sale de a cuceri titlul mondial au scăzut framatic, însă susţine că va lupta în continuare pentru fiecare punct.

"Campionatul nu este încheiat după această cursă, dar în mod evident situaţia mea este compromisă: ar trebui să câştig foarte multe curse în aceleaşi condiţii dificile pe care le-am avut în ultimele curse. Totuşi, nu trebuie să ne dăm bătuţi. Vom ţine în continuare capul sus şi vom continua să forţăm dezvoltarea monopostului, apoi vom vedea rezultatele care ne vor apărea în cale", a declarat pilotul Scuderiei Ferrari.

Massa a terminat cursa de la Silverstone doar pe locul 15, şansele sale de a obţine puncte fiind compromise chiar la start de un contact cu coechipierul său Fernando Alonso în urma căruia a avut până de cauciuc.

Brazilianul este frustrat de numeroasele probleme de acest gen pe care le-a avut în ultima perioadă.

"Nu ştiu ce să fac, dar trebuie să găsesc o metodă să scap de ghinionul care mă urmăreşte! În ultimele curse, totul mi s-a întâmplat mie. Cursa de duminică a fost compromisă rapid când m-am atins de Alonso şi am avut o pană care m-a coborât până în coada plutonului. Monopostul merge bine, dar asta nu înseamnă prea mult dacă nu putem obţine un rezultat bun", a mai precizat brazilianul.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • massa
    Cel putin tu esti realist !
    11 6
  • mda
    e bine ca este realist si diplomat,daca alonso era in locul lui sunt sigur ca arunca tot in carca coechipierului,pacat de massa,pacat de ferrari,nu o fi massa cel mai bun pilot din lume,dar este un pilot bun si situatia in care s-e afla e trista pt el si pt fani,poate ii revine norocul si lui,pt ca,cu un astfel de coechipier ai nevoie de noroc cu carul :(
    10 3
  • Ferrari&Massa&Alonso
    Ferrari o vad in prezent ca o echipa acoperita de un blestem(scuzati-mi termenul negativ)ce-i aduce ghinioane. Massa,pilot "realist si diplomat"(me_najanaja)parca are si el parte de aceste ghinioane iar in curse vad teama de a se lupta si de a ataca pilotul din fata sa. Alonso, mai curajos, mai luptator... mai criticat...Nu stiu ce trebuie schimbat la aceasta echipa.
    2 1
  • ferrari
    Trebuie schimbata conducerea,si adus cineva cu singe in instalatie.Si Massa bineinteles.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru