Massa speră să obţină rezultate mai bune în calificări

de Daniel Popescu
Luni, 20.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este îngrijorat de rezultatele modeste înregistrate de Ferrari în calificări, însă speră să înregistreze progrese la Monaco.

Obiectivul meu este foarte simplu, să fiu mereu în lupta pentru un loc pe podium.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Formula 1 ajunge la sfârşitul acestei săptămâni pe circuitul de la Monaco, acolo unde rezultatele obţinute în calificări sunt cruciale pentru obţinerea victoriei din cauza oportunităţilor scăzute de depăşire.

Felipe Massa a admis că este uşor îngrijorat după rezultatele modeste înregistrate de Ferrari pe un singur tur de circuit, însă speră că monopostul va avea parte de îmbunătăţiri la Monaco.

"Poziţia pe grila de start este mult mai importantă decât pe orice alt circuit şi sperăm să ne descurcăm bine încă de sâmbătă. Suntem conştienţi de asta şi lucram pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Am observat o îmbunătăţire globală în acest an şi am demonstrat că suntem competitivi, dar este evident că trebuie să îmbunătăţim, în special în calificări", a declarat brazilianul în cadrul unui eveniment la Varşovia.

Urmareste Automarket
Obiectivul lui Massa pentru cursa de la Monaco este să obţină un nou podium după cel obţinut la Barcelona în urmă cu opt zile şi a evitat să intre în polemică referitoare la schimbarea structurii pneurilor.

"Îmi place foarte mult circuitul de la Monaco, parţial pentru că este a doua cursă de casă având în vedere că locuiesc acolo.

Întotdeauna eşti la limită, foarte aproape de bariere, fără loc pentru greşeli. Obiectivul meu este foarte simplu, să fiu mereu în lupta pentru un loc pe podium. Pneurile? Trebuie să dăm tot ce avem mai bun cu ceea ce primim", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • Ce mult e schimbat in bine anul acesta Felipe ! De data asta il ajuta si "fierul" de sub el :)
    13 0
  • A revenit la forma initiala, are si material bun la dispozitie, spre deosebire de Fernando, Felipe are nevoie de o masina f buna ca sa-si puna in valoare talentul.
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru