Massa: "Sunt foarte aproape să-mi prelungesc contractul"

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa susţine că este foarte aproape de prelungirea contractului cu Ferrari pentru 2013, chiar dacă Ferrari insistă că nu a luat nicio decizie finală.

Presa internaţională a relatat marţi că Ferrari a decis să mizeze pe serviciile lui Felipe Massa şi în sezonul 2013, însă în aceeaşi zi şeful Stefano Domenicali a insistat că nu există un termen limită pentru o decizie finală.

Cu toate acestea, pilotul brazilian a sugerat miercuri că semnarea unui nou contract este mai degrabă o formalitate, atunci când a fost întrebat de publicaţia Lance cât de aproape este de o nouă înţelegere: "Foarte aproape", a replicat el.

Urmareste Automarket
Totuşi, el a admis că un anunţ oficial nu este iminent, sugerând astfel că există unele clauze în contract care nu au fost încă finalizate. "Când nu ai nimic semnat, nu există nicio certitudine, dar nu ar trebui să dureze prea mult până când voi înţelege clar situaţia", a mai precizat el.

Speculaţiile despre prelungirea contractului lui Massa vin la scurt timp după ce preşedintele Luca di Montezemolo a afirmat că Sergio Perez, considerat cel mai viabil contra-candidat pentru brazilian, nu are experienţa necesară pentru a pilota pentru Scuderia Ferrari.

Massă considera că acesta este un alt semn că Ferrari nu vrea să renunţe la serviciile sale. "Asta demonstrează că Ferrari plănuieşte să continue cu mine", a încheiat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • cand castiga curse pentru ferrari era vizat de red bull pt a ajunge in locul lui vebber! acum vroiau sa-l aduca pe australian in locul lui! se intoarce roata vietii!... se pare ca massa a renuntat la visele de a cuceri titluri mondiale si a devenit un umil catelus care da din codita pe langa alonso... poate ciugoale si el ceva... inainte sa fie aruncat definitiv... cine il va mai dori apoi??? poate caterham la fel ca si pe kovalainen...
    4 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru