Massa susţine că este sprijinit în continuare de Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.05.2012
Felipe Massa insistă că are sprijinul total al Scuderiei Ferrari pentru a-şi îmbunătăţi performanţele după un debut dezamăgitor de sezon.

Felipe Massa se află sub presiune la Ferrari după ce a obţinut doar două puncte în primele cinci curse ale sezonului, în contextul în care coechipierul său Fernando Alonso împarte prima poziţie a clasamentului general cu Sebastian Vettel.

Scuderia l-a avertizat chiar pe pilotul brazilian că trebuie să-şi îmbunătăţească semnificativ rezultatele la Monaco, iar presa speculează că italienii caută deja un înlocuitor. Totuşi, Massa continuă să insiste că este sprijinit de Ferrari pentru a trece peste perioada dificilă pe care o traversează.

"Simt că întreaga echipă este alături de mine. Evident, nu sunt mulţumiţi de rezultate, şi nici eu nu sunt. Cu toţii vrem să ieşim din asta şi să revenim la normal. Este posibil şi cu siguranţă asta vreau şi ştiu că, cu ajutorul echipei, voi reuşi", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Scuderiei.

Massa nu a mai câştigat nicio cursă în Formula 1 după accidentul suferit în calificările din Ungaria din 2009, însă pilotul a negat că aceasta este explicaţia pentru care nu mai obţine rezultate pozitive în Marele Circ.

"Nu mă simt în niciun fel diferit comparativ cu înainte de acel weekend.

De exemplu, dacă ar fi fost adevărat că nu mai am aceeaşi dorinţă de victorie că înainte sau acelaşi curaj, cum see poate explica faptul că probabil sunt încă unul dintre cei mai buni piloţi la start şi nu sunt genul care să dea înapoi când vine vorba de depăşiri?", se întreabă el.

În schimb, Massa consideră că problemele actuale sunt generate şi de monopostul F2012, unul dificil de pilotat în debutul sezonului inclusiv pentru Alonso.

"Cu siguranţă nu este un monopost uşor de pilotat şi este dificil de găsit un echilibru bun. De multe ori mi s-a întâmplat să fiu nevoit să lupt cu monopostul şi, în astfel de circumstanţe, este uşor să pierzi o zecime aici şi acolo. Poate mă chinui puţin mai mult din cauza stilului meu de pilotaj, pentru că nu reuşesc să găsesc o cale bună de a pilota", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (4)

  • Simona
    mai lasa-ne !!!
    o mare parete din esecul echipei Ferrari iti apartine domnule Masa !!!
    6 1
  • intrebare
    asa ati scris, cel putin pana acum (ora 12:52), in primul aliniat:
    "în contextul în care coechipierul său Fernando Alonso împarte prima poziţie a clasamentului general cu Fernando Alonso."
    so, Alonso, share his position with himself...
    2 0
  • tataia sorin
    raspuns @teonescu
    Da monsher, asa scrie. Da' asta doar pentru ca Alonso e avar si nu vrea sa imparta prima pozitie cu altcineva. LOL

    Cred ca asta e si opinia redactiei din moment ca nu schimba textul...
    0 2
  • astia de la Ferrari trebuie sa se gandeasca f bine cu cine defileaza ....
    sa presupunem ca pleaca Alonso din formula 1!Devine sa zicem prim ministru la el in Spania sau mosteneste tronul Angliei;deci in secunda 2 Ferrari porneste lupta pentru titlu cu pilotul care are cele mai multe puncte pentru echipa,si atunci cit de important e omul acesta pentru Ferrari?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru