Massa: "Trebuie sa imbunatatim rezultatele din calificari"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Felipe Massa crede ca Ferrari trebuie sa-si imbunatateasca rezultatele din calificari pentru a obtine performante mai bune in timpul curselor.

Ferrari nu a mai obtinut niciun pole position in Formula 1 de la Marele Premiu al Braziliei din sezonul 2008, in ciuda faptului ca echipa si-a trecut in cont o victorie in 2009 si inca una in primele trei curse din acest an.

De altfel, Ferrari este lider in clasamentul constructorilor, insa Felipe Massa crede ca echipa italiana are nevoie de o imbunatatire a performantelor pe un singur tur de circuit pentru a putea sa obtina rezultate mai bune in curse.

"Performanta noastra din curse este buna, dar inca mai trebuie sa imbunatatim performanta pe un singur tur de pista. Asta este evident, avand in vedere ca Red Bull a fost in pole position in toate cele trei curse de pana acum. Daca imbunatatim acest aspect al pachetului nostru, vom imbunatati si performanta din curse si asta vom incerca sa facem in urmatoarele curse", a declarat brazilianul pentru site-ul oficial la Scuderiei Ferrari.

Chiar daca nu a castigat nicio cursa in 2010, Massa a devenit liderul clasamentului general dupa cursa din Malaezia, datorita parcursului constant bun din acest an.

Brazilianul a minimalizat insa importanta acestui lucru, considerand ca este prea devreme sa discute despre eventualele sanse la titlul mondial.

"Este placut sa fiu in aceasta situatie, dar nu conteaza prea mult dupa numai trei curse. Trebuie sa continuam sa fortam in restul anului, pentru ca este mult mai important sa-ti vezi numele pe primul loc mai tarziu decat acum", a adaugat el.

Massa a acumulat 39 de puncte dupa primele trei etape, insa are un avans de numai doua puncte in fata lui Sebastian Vettel si a coechipierului sau Fernando Alonso.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (4)

  • f1racing
    mass
    Pole-ul pentru tine, hmm, o gluma buna!
    5 9
  • Dani, tin sa te felicit pentru inspiratia in alegerea pozelor :) Pe linga unele comentarii (unde amicul Drako este leader de departe), inspiratia ta imi face zilele mai frumoase ...
    9 5
  • Massuta
    Intradevar,privind poza,are mutra de campion.Go Massuta !!!!!!
    5 2
  • superba poza
    se vede clar expresivitatea fetei :))
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru