Massa va testa pentru Ferrari pe 1 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Ferrari a anuntat ca Felipe Massa va testa pentru Scuderia Ferrari pe 1 februarie pe circuitul de la Valencia.

Pe langa conferinta de presa sustinuta miercuri cu ziaristii prezenti in statiunea montana Madonna di Campiglio, Stefano Domenicali a discutat in aceasta dupa-amiaza cu fanii Scuderiei Ferrari pe site-ul oficial al echipei. In mod surprinzator, italianul a facut cateva dezvaluiri in premiera pentru suporterii Scuderiei.

Astfel, Felipe Massa va avea oportunitatea de a deveni primul pilot care testeaza noul monopost al echipei, evenimentul urmand sa aiba loc pe 1 februarie pe circuitul de la Valencia.

Intrebat care va fi numele monopostului pentru sezonul care va incepe in luna martie, Domenicali s-a marginit sa declare ca indicativul acestuia va fi cunoscut doar la lansarea oficiala din 28 ianuarie de la Maranello. Evenimentul de lansare va fi transmis in direct pe site-ul Ferrari.com special pentru fanii echipei.

Pe de alta parte, Domenicali a reiterat faptul ca sistemul de punctare va fi din nou revizuit in perspectiva sezonului 2010, sugerand chiar ca decizia a fost deja luata si va fi anuntata oficial pe 1 februarie.

"Echipele se vor intalni pe 1 februarie pentru a da timp Formulei 1 sa asimileze noutatile care vor fi discutate si oficializate", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • @MASSA
    cariera lui massa la ferari este ca si inchisa punct-------massa nu o sa fie niciodata peste alonso....asta e clar prietenii stiu de ce.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Teste
    Pentru unii deja au inceput testele si s-au si terminat... probabil s-a terminat Lecitina cine stie...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @clau.dios
    Prietenii imaginari sau care? Vezi ca "Ferrari" se scrie cu doi de "r". Cine stie... poate intr-o zi inveti sa scrii... poate si ceva ortografie... deh ai tot timpul... sa repeti cu prietenii tai imaginari, care "stiu de ce".
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Lasa-l pe frustratul , habar n-are de ce se petrece in viata lui , ca sa nu pomenim de F1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru