Massa va utiliza un motor nou în calificările de la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 07.05.2011
Ferrari a anunţat că i-a schimbat motorul monopostului lui Felipe Massa ca măsura de precauţie. O decizie similară ar putea fi luată şi în cazul lui Fernando Alonso.

Problemele înregistrate de Felipe Massa la cutia de viteze în ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Turciei au repercursiuni mai grave decât se credea iniţial.

Scuderia Ferrari a confirmat că pilotul brazilian va concura în calificările de la Istanbul cu un motor nou, decizia fiind luată ca măsură de precauţie. O hotărâre similară ar putea fi luată şi în cazul lui Fernando Alonso, însă echipa preferă să efectueze mai întâi o serie de verificări.

"(În antrenamente), echipa s-a concentrat pe calificări, utilizând o nouă aripă fata, o nouă aripă spate şi un nou sistem de frane pe ambele monoposturi. Ca precauţie, motorul de pe monopostul lui Massa este schimbat, în timp ce cel al lui Alonso va fi verificat cu atenţie înainte de a ieşi din nou pe pistă pentru calificările care încep la ora 14:00", precizează Ferrari într-un comunicat de presă.

Schimbarea motorului nu va atrage niciun fel de penalizare pentru Massa.

Conform regulamentului tehnic, un pilot are dreptul de a utiliza cel mult opt motoare pe parcursul unui sezon competiţional înainte de a fi penalizat cu 10 poziţii pe grila de start pentru fiecare unitate suplimentară.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • RECLMA casa galbena
    Va rog faceti ceva cu reclama ca devine agasanta, am inchis-o de 3 ori si se redeschide.
    12 0
  • motoare
    Se auzea un zgomot ciudat si din masina lui Alonso..
    5 4
  • ctlnmihai
    da, e un tacanit la volan ...
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru