Massa vrea să afle cât mai repede unde va concura în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 18.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa a dat primele semne de nerăbdare după ce a anunţat că îşi doreşte să afle unde va concura în sezonul următor, în contextul în care Ferrari nu i-a prelungit contractul.

Contractul lui Felipe Massa cu Scuderia Ferrari urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, însă echipa italiană nu se grăbeşte să anunţe numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru 2013, în aşteptarea unor rezultate mai bune din partea sa. Brazilianul a admis pentru prima oară că doreşte să afle care este viitorul său în Formula 1, însă insistă că pe parcursul unui Mare Premiu se concentrează pe obţinerea unor rezultate cât mai bune pentru echipa sa.

"Nu există încă nicio informaţie despre viitorul meu, dar fără îndoială rezultatele bune mă vor ajuta. Trebuie doar să continui să forţez şi să obţin rezultate bune, în speranţa că în curând voi auzi veşti bune.Întotdeauna este mai bine să ştii în ce situaţie te afli şi sigur că vreau să ştiu ce fac anul viitor", a declarat el.

Urmareste Automarket
Chiar dacă presiunea care apasă pe umerii săi l-ar putea determina să forţeze obţinerea unor rezultate mai bune, Massa insistă că prioritatea nu este să-şi asume riscuri, ci să termine cursele în puncte.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată ca în mijlocul unei curse să mă gândesc la ce voi face anul viitor.

Totuşi, ştiu că rezultatele contează, aşa că dacă apare oportunitatea să-mi asum un risc în cursă trebuie să mă gândesc atent la asta, pentru că prioritatea este să termin cursa", a adăugat el.

Via Ferrari

Comentarii (18)

  • am mai spus-o.
    eu totusi sint de parerea ca ingin€rii lui Massa nu se prea obosesc pu a nu-l incurca Massa pe Alonso ca doar stim bine ca-s platiti din partea lui Alonso (santand€r) si nu a lui Massa. Pe mine ma face sa cred asta din simplul motiv ca 1. asa-s vremurile acum cind €.$$$ $$$ pune "claritati la multe intrebari". 2. Mont€nzom€lo face parte din categ. lui B€rni€ €c. si nu cred in sinceritatea lui. "Chinurile " lui Massa imi pare ca nu se trage de la accident dar de la SOSIREA GRANDE-osul Santand€r. Voi va ginditi ca daca Alonso ar strica imaginea Santand€r, acestia ar mai fi impreuna cu F€rrarri??? NU!
    Cind straluceste citeoadata Massa in calificari pin in cursa domnii ingineri au grija sa mai stringa putin surubu la trotineta sa șuiere asa tare pe linga Alonso. Dupa mult timp dupa un eveniment se afla multe detaii, secrete. Asa ca daca va fi asa vom auzi daca nu poate nu.
    4 16
  • Greseli, dupa greseli dupa greseli si nu am spus-o numai o data! Massa vrea să afle cât mai repede unde va concura în 2013!!!!!!!!!!! chiar repet, nu verifici cum si ce scrii???????????
    2013 nu 2012!!!!
    14 1
  • ai spus o prostie
    Alonso nu e doar in fata lui Massa, e in fata tuturor, poate ca, dupa inteligenta ta toti inginerii indiferent de echipa strang suruburile altfel ca sa poata castiga Alonso.
    15 8
  • @je stai linistit. Ar fi anormal sa fie scris totul bine ;).

    In alta ordine de idei, Rosberg sau Kimi va inlocui pe Massa, daca e cazul; mai degraba Rosberg in contextul unei eventuale mutari a lui Hamilton la Mercedes.
    11 5
  • Cred ca Massa ar fi stat mult mai bine dar am impresia ca dupa startul ratat de sezon masina lui Massa au fost un fel de pilot de teste in regim de cursa, cum se confirma ceva se monta pe masina lui Alonso si Massa experimenta in continuare, apoi brusc cand au revenit cu masina cat de cat au inceput sa nu mai testeze chiar atat pe Massa in perspectiva titlului la constructori, si nu trebuie sa uitam de accident asta a fost un regres vizibil pentru el, poate nici acum nu este la capacitatea de dinainte de accident, eu ii zic multa bafta
    10 1
  • Masina e facuta pt. stilul lui Alonso..Massa are si el o contributie la pozitia pe care se afla Alonso in clasament.
    10 5
  • mai lasatima cu santander ca nu santander dicteaza la ferrari sau ce vreti sa spuneti ca massa ii de valoarea lui alonso sau multi sunteti frustati ca favoritul vostru nu ii in postura de a deveni campion mondial
    8 9
  • Eu cred ca Massa a aflat deja unde a/va concura in 21012 :))
    7 1
  • hai ba nu mai fiti asa penibili, voi chiar credeti ca ar vrea cineva sa piarda un sponsor de baza??? ...sau le-ar intra in voie si le-ar face pe plac numai ca sa tina parteneriatul mai departe. N-as spune ca Massa e "luciu" dar nici chiar asa de kkt.. N-am rabdare sa aiba Alonso un nou coiechipier sa vad diferenta. Inca una de ce Motzomelo* nu vrea un coiechipier mai "bun" ??? ...hai raspundeti! e si asa clar. Massa n-are caracter. Cum i se spune asa si face. La ei e asa: pilot Nr/2 tre sa fie un papa lapte. Voi cum va credeti, dupa incidentul de la Nurburgb. ai luat invatatura si au devenit mai tacticosi, deacum is cu temele pregatite din start. Asa ca functia pilotului nr.2 e decisa din start. Sa nu sperati vreodata la un asa "buchet" alonso-kimi, alonso-hamilton, alonso-button, alonso-vettel sau altii... Ei il urmaresc pe Vettel deja dar numai dupa ce pleaca Alonso, Tineti minte! De ce nu l-au dat afara pe Massa in locul lui Kimi la sosirea lui Alonso, sau acum de ce nu-l vor pe Perez care se vede ca are potential (si mai sunt si altii)?
    5 8
  • GrosJan
    "Trebuie doar să continui să forţez şi să obţin rezultate bune, în speranţa că în curând voi auzi veşti bune"

    Eu am vazut altceva la Monza. A "fortat" de fapt sa mearga nici prea tare, nici prea incet. Deci acel "continui" nu este cuvantul care trebuia folosit. Poate un "de acum inainte".
    4 5
  • GrosJan
    Sunt putine optiuni pentru a-l inlocui pe Massa in conditiile in care Alonso vrea numai un coechipier clar mai slab. Cum merge unul dintre posibilii candidati bine, dispare de pe lista de "solutii" pentru Ferrari.
    6 5
  • GrosJan
    Anuntul Ferrari suna cam asa: "cautam pilot lent si supus". Incredibil pentru o echipa de top. Nu e o greseala, e politica firmei.
    10 4
  • @logic ai mare dreptate in privinta teoriilor care se scriu la Ferrari dar tias face o mica remarca...Massa nu se supune pentruca este un papa lapte sau ca e lipsit de caracter pur si simplu oamenii care trec pin astfel de incercari ale vietii(accidentul din 2009) se schimba brusc,devin mult mai atenti si mai seriosi fata de viata,acesti oameni invata a fi mult mai precauti si din aceasta cauza el daca nu este sigur nici nu forteaza...si din aceasta cauza cred ca Felipe nu foeteaza pina la limita(chiar daca zice ca va forta)ca mai inaite pentru a obtine rezultate stralucite...el este constient ca nu merita sa-si mai riste viata pentru un loc la Ferrari,unde mai pui ca familia sa inclusiv si el sunt foarte credinciosi si pentru el familia e mai scumpa decit sportul
    6 3
  • Victor T
    @Fani, mi-am dat seama ca baiatul asta GrosJan este cel mai bun idol in viata, mai ales ca-i un roman tipic, plin de frustrari, cu o viata fara nici un sens, caruia ii place doar sa jigneasca si sa minta doar doar il baga lumea in seama. Ah si ce simplu este, nu-i nevoie nici de gandire, nu-i nevoie nici de integritate, tot ce conteaza este cat de mult isi varsa frustrarile. Bravo lui, ce conteaza ca suntem fani ai unui sport, ce conteaza daca incercam sa spunem adevarul, ce conteaza sa fim intregi si sa incercam sa purtam discutii interesante si placute. Nu, astea sunt pentru prosti, barbatii adevarati sunt cei care mint si jignesc, bravo lol. Haide sa mintim, haide sa ne spunem frustrarile pentru ca atata putem. Haide sa scoatem tot veninul din noi pentru ca ne este rusine de ceea ce am devenit. Haide sa nu fim fair play, numai tampitii sunt fani ai unui sport. Bravo baieti, este o onoare pentru mine sa citeste comentariile voastre, sunteti prea buni pentru lumea astea, sunteti mai presut de un Mozart, sunteti mai presus de un Eminescu, cu atata ura si frustrare o sa ajungeti departe, bravo voua. Sunteti niste iinte umane prea bune, sunteti prea integrii si prea corecti, bravo voua, ma plec in fata voastra.
    5 7
  • GrosJan
    Ce minunata ar fi F1 in care fiecare isi joaca sansa corect pana la capat. Macar in sport sa vad fair play si cinste, ca in viata de zi cu zi din romanica, plina de romani tipici (spagari si prostituati profesional), putine sanse.
    1 3
  • ce plingi ba ca o domnisoara. Vina nu sta in unii ca cei ce stau pe aici si-si dau o parere asa cum o vad, ci acolo de unde porneste toate. Si daca te referi la coment lui @GrosJan de la 17:46 si 17:49 eu inteleg perfect, tu nu vrei sa recunosti sau nu vrei sa deschizi ochii mai bine. Incearca sa faci singur o concluzie la toate noutatile legate de Ferarri si la tema data din ultimul timp si chiar si de dinainte si poti ajungi la aceeasi concluzie. Ferarri mereu a fost niste mincinosi si asa va fi pin va disparea Montenzomello. Asta-i cu tine numai acum si atit cit ai bani.
    2 6
  • m as rezuma la atat.cine e felipe massa?va raspund eu ,un om care are vreo 10 ani cred sau aproape la ferari si nu a reusit sa fiu macar o singura data campion mondial.aste e massa ,ce o mai sucim ce o mai invartim ,ca de la accident nu stiu cum nu stiu ce ,a fost un simplu si banal pilot de formula 1 la fel ca si barichello.
    6 1
  • x_zone
    massa te sfatuiesc sa servesti masa cu el tractoristo (schumacher) te invata el cum sa concurezi cu o masina la fel de performanta ca a celorlalti si ce rezultate sa obtii, ca doar el a pus o pila la jean totd pentru tine sa vii la ferrari.ni? :)) ...asa profesor ....asa elev :)) Hamilton adevaratul campion, pt ceilalti ...ciocu mic si joc de glezne :))
    2 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru