Massa vrea să termine cu regularitate pe podium

de Daniel Popescu
Joi, 23.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa îşi propune să termine cu regularitate pe podium în ultimele curse ale anului şi spune că va face tot posibilul să-l ajute pe Fernando Alonso să câştige titlul mondial.

Esential 4 este cea mai buna clasare a lui Felipe Massa in acest sezon
Felipe Massa traversează unul dintre cele mai modeste sezoane dintre cele petrecute la Ferrari începând din 2006, după ce a obţinut doar 25 de puncte în primele 11 curse ale anului.

Brazilianul, care avea două două puncte după primele cinci curse ale anului, a început să dea semne de revenire începând cu Marele Premiu al statului Monaco, iar la Silverstone şi-a trecut în cont cel mai bun rezultat din acest sezon: locul patru. În acest context, pilotul Scuderiei Ferrari speră să continue progresele şi să lupte cu regularitate pentru podiumuri, însă admite că la nevoie îl va ajuta necondiţionat pe coechipierul său Fernando Alonso să câştige titlul mondial.

"Cel mai important lucru pentru mine este să lupt pentru podium, chiar dacă coechipierul meu este în faţa mea în clasamentul general. Pentru mine, prioritatea este să încerc să termin în primii trei, dar dacă într-o cursă Alonso este în faţa mea voi încerca să-l ajut tot timpul, având în vedere poziţia lui în clasament", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

În prezent, Massa ocupă doar locul 14 în clasamentul general, însă are potenţialul de a urca rapid în top 10, întrucât are de recuperat doar opt puncte pentru a-i surclasa pe Paul di Resta, Michael Schumacher, Pastor Maldonado şi Kamui Kobayashi.

Via ESPNF1

Comentarii (5)

  • BackonYou
    Sa o vad si pe asta.
    7 1
  • Felipe mereu si-a ajutat coechiperii atuncii cind au avut nevoie iar cind a venit momentul sa fie si el putin ajutat coechiperul ia intors spatele
    5 5
  • L-as felicita pentru un top 5, daca ar putea....
    5 1
  • Kimi cu sprijinul lui Massa a iesit campion, dar din pacate in 2008 Kimi nu l-a ajutat deloc pe Massa, daca l-ar fi ajutat un pic sau daca nu iar fi explodat motorul in Ungaria acum nu se mai putea lauda HamHam ca este campion am fi avut altul...:)
    4 1
  • fan f1
    ... sau daca in Singapore nu il eliberau din pit inainte sa termine alimentarea cu combustibil. Au fost doua curse in care a avut victoria in mana dar pur si simplu a avut ghinion, el chiar nu a gresit cu nimic in Ungaria si Singapore 2008. Dar asa a fost sa fie, Hamilton este campionul anului 2008 si nu trebuie sa uitam niciodata ca norocul si ghinionul fac parte din acest spectacol numit F1.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru