Massa: "Vreau să răsplătesc sprijinul Ferrari prin rezultate"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.03.2012
Felipe Massa este încrezător că poate obţine rezultate cât mai bune în următoarele curse pentru a răsplăti în acest mod încrederea acordată de Ferrari.

Felipe Massa a dezamăgit în debutul noului sezon după ce a nu a reuşit să obţină niciun punct şi a ratat calificarea în Q3 în ambele Mari Premii din luna martie.

Chiar dacă monopostul Ferrari are numeroase probleme, rezultatele brazilianului au contrastat puternic cu cele obţinute de coechipierul său Fernando Alonso, care a obţinut un loc cinci în Australia şi a câştigat la Sepang.

Totuşi, Ferrari şi-a exprimat sprijinul pentru Massa, iar pilotul afirmă că va face totul pentru a obţine rezultate care să răsplătească încrederea acordată de echipă.

"Simt că sunt înconjurat de încredere, că echipa este unită în sprijinirea mea şi asta este foarte important. Acum vreau să transform asta în rezultate pentru a răsplăti tot acest sprijin. Vreau ca lucrurile să revină la normal, în situaţia în care îmi pot demonstra talentul aşa cum am făcut întotdeauna şi aşa cum echipa ştie că pot face", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei.

Massa a discutat în această săptămână la Maranello cu inginerul său Rob Smedley şi cu directorul de şasiuri Pat Fry, iar la final şi-a exprimat încrederea că va putea înregistra progrese în următoarele două curse din China şi Bahrain.

"Fry mi-a explicat în detaliu programul de dezvoltare al monopostului F2012 şi sper să ne îmbunătăţim uşor performanţele chiar de la Shanghai.

Atât acolo, cât şi la Sakhir, unul dintre circuitele mele preferate, vom lupta din nou pe contra-atac şi vom încerca să modelăm monopostul pentru a profita de orice oportunitate, aşa cum a făcut Fernando Alonso la Sepang", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (4)

  • F 2 0 1 2
    BRAVOO
    5 5
  • offff!!!!!
    ar fii prea frumos sa fie adevarat
    2 2
  • cosmin
    prin ce rezultate sa fie bucuros daca prinde locul 10
    3 0
  • istvant
    massa
    Massa va fii innlocuit la cursa din China :( de catre Perez
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru