Mateschitz: "Nu mai pleacă nimeni de la Red Bull!"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.01.2011
Dietrich Mateschitz susţine că niciun alt angajat nu va mai pleca de la Red Bull la echipele rivale, după ce Neil Martin a semnat recent cu Ferrari.

Titlurile mondiale obţinute de Red Bull Racing în sezonul 2010 au atras inevitabil atenţia marilor rivale, care au încercat să recruteze profesionişti de la echipa patronată de omul de afaceri austriac Dietrich Mateschitz.

Prima mutare a fost oficializată în această săptămână de Ferrari, care a anunţat cooptarea în cadrul Scuderiei a lui Neil Martin, omul responsabil de strategiile de cursă ale celor de la Red Bull Racing.

Chiar dacă acesta ar putea fi doar începutul în ceea ce priveşte procesul de recrutare pentru marile echipe, Mateschitz susţine că Martin va rămâne singurul angajat care va părăsi Red Bull în pauza competiţională, întrucât a prelungit deja contractele pentru 50 de oameni cheie ai echipei. "Am prelungit recent contractele pentru cei mai importanţi 50 de oameni", a explicat austriacul pentru publicaţia germană Bild.

Plecarea lui Martin la Ferrari a determinat publicaţia germană să lanseze ipoteza că Sebastian Vettel i-ar putea călca pe urme în următorii ani, însă Mateschitz a reiterat faptul că nu se pune această problemă atâta timp cât Red Bull îi oferă un monopost competitiv.

"Vettel ştie foarte bine pe ce echipă poate conta în viitor", a mai precizat el. Contractul lui Vettel cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul sezonului 2012.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • Mavric
    Mateschitz
    Vorbele lui mi se pare mai mult un clantanit al dintilor cu care-si roade unghiile.
    8 8
  • Nu exista inginer sau pilot care sa nu doreasca sa lucreze pt Ferrari sau Mclaren.
    10 4
  • Mavric
    Mateschitz
    "Vettel ştie foarte bine pe ce echipă poate conta în viitor"-eu cred ca Vettel stie foarte bine ca la cat de tanar si de talentat e castigand la Ferrari ar repeta istoria cu Schumacher, ambii piloti fiind germani si intrand in istoria F1 cu aceasi echipa.
    5 3
  • Mateschitz este un om serios...nu cred ca e cazul sa-l mascarim...
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru