McLaren: "2012 poate deveni cel mai bun sezon din istoria Formulei 1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.06.2012
Martin Whitmarsh consideră că sezonul 2012 al Formulei 1 are potenţialul de a deveni cel mai bun din istoria competiţiei.

Rezultatele imprevizibile din debutul noului sezon au împărţit Formula 1 în două tabere.

Dacă unii piloţi consideră că rezultatele complet imprevizibile pot afecta credibilitatea Formulei 1 pe termen lung, există şi şefi de echipă care susţin că tocmai acest caracter imprevizibil este cel care va rămâne în istorie. Unul dintre ei este Martin Whitmarsh, care consideră că 2012 ar putea deveni cel mai bun sezon din istoria Formulei 1.

"Este extraordinar. Nu a mai existat niciodată un astfel de sezon şi ar putea rămâne în istoria că cel mai bun sezon din Formula 1 pentru că avem atât de mulţi grozavi şi atât de mulţi campioni mondiali care luptă pentru titlul mondial."

"Nu este uşor să câştigi Mari Premii şi să le câştigi în acest an este probabil mai dificil decât a fost vreodată având în vedere echipele competitive şi piloţii grozavi", a precizat şeful echipei McLaren pentru postul de televiziune SkySports.

Via | SkySports

Taguri: McLaren, Whitmarsh

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru