McLaren admite că a evaluat noi upgrade-uri în testele de la Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Vineri, 09.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat că a evaluat în testele de la Abu Dhabi o serie de upgrade-uri tehnice prin care speră să obţină o îmbunătăţire a monopostului în cursa din Statele Unite.

Şase echipe au efectuat la jumătatea acestei săptămâni o sesiune de teste în Abu Dhabi dedicată oficial evaluării tinerelor talente care aspiră la un loc în Formula 1.

McLaren a admis însă prin vocea şefului Martin Whitmarsh că a folosit acest test pentru evaluarea unor upgrade-uri pentru monopostul McLaren cu scopul de a obţine performanţe mai bune în ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Statelor Unite de la Austin de la finalul săptămânii viitoare.

"Avem câteva teste tehnice. O echipă ca a noastră foloseşte testul pentru o serie de dezvoltări de natură tehnică, aşa că veţi vedea un monopost care efectuează numeroase teste aerodinamice în multe configuraţii. Aş fi dezamăgit dacă nu am ajunge în Texas cu ceva potrivit pentru monopost care să ne facă mai rapizi, pentru că aceasta este natura noastră", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Şi cei de la Toro Rosso au profitat de test pentru a evalua anumite upgrade-uri, însă inginerul şef Laurent Mikes a dezvăluit că acestea vizează în special monopostul cu care echipa va concura în sezonul 2013.

"Ultimele trei zile au fost foarte productive, monopostul a rulat fără probleme majore, iar acest lucru ne-a permis să parcurgem multe tururi.

Itinerariul nostru a fost plin, am testat multe componente, cele mai multe pentru anul viitor, care vor fi foarte utile când ne pregătim pentru 2013. În plus, este corect să spunem că o parte din muncă ar putea fi benefică şi în ultimele două curse ale anului", a precizat el.

Via McLaren, Toro Rosso

Comentarii (1)

  • X_Zone
    upgrade-uri noi?
    aha, am inteles, se pregatesc pentru un nou abandon iar daca nu o vor face din motive tehnice ii va ajuta hamilton-abandon
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru