McLaren anticipează performanţe mai bune în Spania

de Daniel Popescu
Joi, 08.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren consideră că va obţine un rezultat semnificativ mai bun în Spania decât în precedentele două curse, pe baza îmbunatăţirilor pregătite de ingineri.

Esential 43 de puncte are McLaren dupa primele patru curse
5 este locul ocupat de McLaren in clasamentul constructorilor
McLaren traversează o perioadă modestă în sezonul 2014 după ce nu a reuşit să obţină niciun punct în ultimele două curse, însă echipa este optimistă că va avea parte de un reviriment.

Directorul de curse Eric Boullier este încrezător că echipa britanică va obţine în Marele Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni un rezultat semnificativ mai bun, ca urmare a faptului că inginerii pregătesc la fabrică o serie de update-uri importante.

"Cu siguranţă, suntem 100% siguri. Ce am văzut pe circuit este un lucru, dar la fabrică ştim ce urmează să se întâmplă în următoarele trei-patru curse. Suntem într-o fază foarte bună de dezvoltare. Ce am obţinut în ultimele săptămâni este foarte, foarte bine. Chiar dacă nu toţi paşii pe care i-am făcut vor fi evidenţi la Barcelona, aceştia marchează startul unui nou început în întreaga organizaţie", a declarat el.

În plus, Boullier a evidenţiat şi principala problemă care a generat lipsa de rezultate din ultimele două curse.

"Am dus lipsă de forţă de apăsare aerodinamică, ceea ce a afectat direct uzura şi degradarea pneurilor.

Ştim unde a trebuit să corectăm monopostul şi am lucrat la asta. O altă problemă este că rata performanţei depinde de vreme, dacă este prea cald suntem pierduţi, la fel şi dacă este prea frig. Asta se întâmplă tot din cauza lipsei de forţă aerodinamică şi nu putem exploata pneurile la fel de uşor ca Mercedes sau Red Bull", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (12)

  • O echipa mare. O sustinem si o iubim pana la moarte.
    Am o intrebare "intrebatoare": Under erau pe acest forum fanii Mercedes AMG F1 la finalul sezonului 2012. Au inceput sa apara timid prin 2013 cand masina a fost mai buna decat se asteptau, iar acuma a explodat numarul lor dupa victoriile din acest sezon. De fapt parca conducta cu ei s-a spart prin teste in ianuarie. De atuncea is foarte vocali si prezenti. Oare o mare parte din fanii Red Bull, si-au abandonat vechile usere/create altele noi/sau posteaza fara a fi logati, s-au imbracat in argintiu sezonul acesta. Unde erau fanii acestia in sezonele 2010-2012, cand Rosberg si Schumacher se luptau cu W02 si W03? Unde erau??? Aveau oare cumva cipilici cu Vodafone in acea perioada? Daca da, atunci sa le fie rusine. Mi-e greata cand vad cum migreaza turma spre echipa castigatoare.
    Va anunt de acum. In 2015-2016 nu sunteti primiti in tabara Mclaren, o sa va fie inchisa usa in nas daca vreti sa va furisati intr-o tabara Mclaren castigatoare. Mclaren are nevoie doar de oameni loiali pana la moarte. Mclaren are nevoie de oameni care au iubit-o si sustinit-o cu abnegatie in anii 2013-2014 cand cutitul era la osul echipei si toti ii dadeau branci alergand pe sageti argintii sau purtati pe aripi cu aroma de energizante. Mclaren are deja o aramata de fani dedicati si fideli pana in panzele albe, care nu sunt doar in momentele de glorie, ci acum cand totul pare pierdut si totul este deprimant. Doar din descatusarea loialitatii si sustinerii fanilor + munca inzecita a echipei si a lui Ron va reveni Mclaren acolo unde ii este locul. Deci sa nu cumva sa aud in timpul dominatiei Mclaren din anii care vor veni incercari meschine de a se atasa Mclaren si dupa victoria unui pilot Mclaren expresii "un fleac...i-a ciuruit".
    Atunci se va auzi doar "Our empire is now established, let's enjoy it, because the traitors won't infiltrate us".
    Loialitate extrema fata de Mclaren, iubire profunda fata de Mclaren, devotament total fata de Mclaren.
    7 30
  • In acea perioada nu avem nevoie nici de observatii obiective de apreciere la adresa echipei a unor oameni care i-au fost impotriva s-au au atact-o si injosit-o in acesti ani grei. Nu permitem nici o forma de afiliere la Mclaren a oportunistilor. Este o casta inchisa nu din aroganta ci din spirit de conservare a specificului Mclaren, cand vezi cat oportunism si "hai cu invingatorul" sunt prezente acum.
    Repet, nu cumva sa vina turma in viteza spre Mclaren cand lucrurile vor merge bine, pentru ca nu ave, nevoie. NU VETI FI PRIMITI.
    7 26
  • Pai cum ma? Nu te hilizeai tu la inceput ca o sa rupeti totul anul asta. Ca sunteti cei mai buni, ca o sa construiti imperiu etc?! Incepeti sa semanti cu Dinamo: si ei se pregatesc de ceva ani pentru CL. Cam asa si tu. Oricum, e bine de stiut ca tu esti portarul de la tabara McL. Platit cu boabe de fasole sau cum? :)) Mirciulica, nu vezi ca rad toti de tine cu aiurelile pe care le debitezi in mod constant?! Esti fan McL, am inteles toti, dar las-o balta ca devii jenibil cu afirmatiile tale de doi bani. Incep sa cred ca esti un nene mustacios care comenta F1 pe la TVR. Aveti asemanari mari.
    21 4
  • Dragon
    Bai baiatule esti fanatic Zici ca esti Legionar ! Mclaren dupa ce ca au o masina cu aerodinamica zero mai au si doi piloti slabii , Button in afara de ritm de cursa e zero mai ales in calificari . Nici cu honda in 2015 no sa faca nimic ca nu au piloti
    21 0
  • Mircea cred ca ar trebui sa te intereseze si pilotii .Tu cred ca ai tine cu Mclaren si daca ar avea cei mai slabi piloti doar pentru ca esti obsedat de echipa.Cat despre titlul mondial in 2015 viseaza mult si bine dar sa stii ca ai sa obosesti asteptand .Mclaren nu va mai castiga nimic daca nu-i convinge pe Hamilton sau Alonso sa se intoarca la echipa
    10 0
  • Mirciulica, n-am mai comentat de mult p-aici, insa nu ma pot abtine sa nu-ti dau o replica: fanatismul tau ma duce cu gandul la o boala psihica.Inteleg sa sustii o echipa, un pilot, o idee, dar tu depasesti orice limita,copile. Intelege ca nu ai facut, nu faci si nu vei face parte NICIODATA din echipa McLaren. Nu cunostiniciun membru al echipei, iar pe tine nu te stie nimeni. Crezi ca are vreun rost sa te manifesti in halul asta p-aici?Putem sa fim ironici, sa ne mai intepam intre noi, sa mai facem glume referitoare la echipele sau pilotii preferatii, insa niciunul dintre noi nu vorbeste despre echipa favorita ca si cum ar face parte din ea. Te rog din suflet sa te calmezi si sa privesti F1 din alta perspectiva.
    23 2
  • ia lasati omu in pace! Sunt altii mai rau bagati in secta lui guru alonso, sa auzi la aia osanale, mircea trece drept normal pe langa aia; nu glumesc, aia musca daca li se pare ca nu le respecti religia
    7 9
  • Cat de dezaxati pot fi unii...
    4 1
  • Stie eu care ii problema la McTroaca de porci, nu fac bine amestecul intre benzina si ulei si atunci nu le trage bine motoru.... ar trebui sa bage mai mult ulei, ii drept ca fumega mai tare da..... mere mai bine si rezista mai mult, cum nu am avut niciodata Trabant nu stiu exact care sunt proportiile da astia sigur nu le fac bine!
    1 8
  • Mircea inainte sa posteze, probabil baga un cui. Altfel nu-mi pot explica de unde atata imaginatie :D
    2 0
  • Serios acuma, uni dintre voi sunteti foarte limitati si ingusti! Eu am treaba doar cu tractoristul ala imperial, pur si simplu cand vad ca a postat mi se pare logic sa imi doresc sa imi bat joc de el! N-am eu treaba cu MCL-ul vostru..... doar cu trabantistul si imperiul lui imaginar! Banuiesc ca pierde vremea si pe la beserica inchinand rugaciuni prietenului sau imaginar si sfintiei sale banul de aur!
    2 2
  • Iar eu am treaba doar cu dracu. O sa cobor chiar si pana in infern daca trebuie sa ii strig in fata "We are building an empire"
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru