McLaren anunţă un nou update pentru Hungaroring

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va introduce un nou update pentru monopost cu ocazia cursei din Ungaria şi pregăteşte îmbunătăţiri suplimentare pentru Belgia, Italia şi Singapore.

McLaren a dezvăluit programul îmbunatăţirilor pentru a doua parte a sezonului, prin care speră să înregistreze noi progrese.

După ce noutăţile la plăcile exterioare ale caroseriei şi la sistemul de evacuare i-au permis lui Jenson Button să lupte pentru victorie în Germania, McLaren va introduce un nou update aerodinamic cu ocazia Marelui Premiu al Ungariei, urmat de altele la Spa-Francorchamps, Monza şi apoi în Singapore.

"Există mai multe update-uri pentru Ungaria. Cu siguranţă vom aduce noi componente acolo şi apoi la Spa-Francorchamps. Pentru Monza probabil că vom avea doar părţi specifice circuitului şi apoi un alt upgrade în Singapore. Fără nicio îndoială am făcut un mare pas înainte la Hockenheim. Am văzut asta pe uscat în prima şi a treia sesiune de antrenamente şi, dacă putem rezolva problemele pe circuit umed, vom avea un articol complet. Am fost competitivi în curse şi am fi fost super-competitivi în calificări dacă ar fi fost uscat.

Sunt sigur că putem fi competitivi în Ungaria", a declarat Sam Michael, directorul sportiv al echipei McLaren.

Urmareste Automarket
Şansele celor de la McLaren de a câştiga cursele de la Silverstone şi Hockenheim au fost compromise în bună măsură de rezultatele mediocre din calificări, în contextul în care acestea au avut loc pe ploaie. Michael a admis însă că nu ştie când şi dacă aceste probleme cu pneurile intermediare şi de ploaie vor fi remediate.

"Este foarte dificil să rezolvăm problemele cu pneurile de plaoie, mai ales că aceste condiţii nu se repetă oriunde.

Apoi sunt şi alţi factori, precum apăsarea aerodinamică de la Spa. Ai putea avea o problemă de încălzire a pneurilor la Spa, dar este un circuit cu o apăsare aerodinamică atât de mare încât am putea scăpa de problema datorită virajelor de mare viteză", a adăugat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru