McLaren anunţă update-uri majore pentru Silverstone şi Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.07.2012
McLaren a dezvăluit că update-urile pregătite pentru Marele Premiu al Germaniei vor fi mai importante din punct de vedere vizual decât cele introduse la Silverstone.

McLaren a anunţat încă de acum două săptămâni că va aborda Marele Premiu al Marii Britanii cu un nou update pentru monopostul MP4-27, scopul declarat fiind reducerea semnificativă a diferenţei care îi separă pe britanici de Red Bull Racing.

Totuşi, şeful Martin Whitmarsh a dezvăluit joi că echipa va introduce un update şi mai important cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei de peste două săptămâni.

"Ar trebui să fie şapte sau opt modificări. Este un pachet rezonabil, dacă toate componentele vor oferi rezultatele pe care le anticipăm. Avem un alt pachet pentru Germania, care din punct de vedere vizual este un pachet mai mare de schimbări. Este mai uşor de distins. Vom vedea dacă este suficient de mare. Cred că Red Bull forţează în acest moment, dar acelaşi lucru îl fac şi cei de la Ferrari şi multe alte echipe. Este un sezon competitiv, un campionat interesant şi trebuie să obţinem rezultate bune aici", a declarat el.

O altă echipă care va introduce update-uri semnificative pentru Silverstone este Sauber, echipa concentrându-se pe îmbunatăţirea aerodinamicii de pe puntea spate.

"Monopostul C31 va avea un update aerodinamic care include câteva modificări la carcasa motorului şi la spatele monopostului.

Având în vedere configuraţia circuitului şi caracteristicile monopostului, cred că putem aborda weekendul cu optimism", a precizat Giampaolo Dall’Ara, şeful departamentului de inginerie al Sauber.

Via Autosport, FinalSector

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru