McLaren ar putea cumpara motoarele BMW

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 03.10.2009
Presa germana sustine ca McLaren intentioneaza sa cumpere divizia de motoare de F1 a constructorului BMW pentru a se desparti de Mercedes, insa echipa a negat speculatiile.

Marele Premiu al Japoniei este zguduit de un zvon care prefateaza o eventuala ruptura prematura a parteneriatului dintre McLaren si Mercedes.

Publicatia germana Auto Motor und Sport sustine ca McLaren este interesata sa cumpere divizia de motoare a constructorului BMW, care va parasi Formula 1 la finaul acestui sezon. Adevarata miza o reprezinta asigurarea unui motor competitiv pentru McLaren, in conditiile in care Mercedes sunt pregatiti sa achizitioneze 75% din actiunile Brawn GP.

Actualul parteneriat dintre McLaren si Mercedes expira in 2011, iar reinnoirea acestuia este incerta in contextul in care constructorul german se va implica masiv la Brawn GP. De altfel, McLaren si Mercedes au incetat deja colaborarea in ceea ce priveste dezvoltarea masinilor de strada, iar McLaren a lansat recent MP4-12C, primul model dezvoltat independent de constructorul german.

Cu toate acestea, Martin Whitmarsh, seful McLaren Mercedes, a negat zvonurile aparute in paddock-ul de la Suzuka. "Nu avem niciun plan sa cumparam motoarele BMW", a precizat el.

Via | F1-Live

Comentarii (3)

  • zvonistica..
    fum fara foc..:)
    0 0
  • buna
    de ce lucrati cu zvonuri,care dupa cum se vede e infirma,la fel de repede cum aar?!cand va fi ceva concret,atunci ar trebuii punctat,asa nu prea isi are rostul,parerea mea:)
    0 0
  • ...
    Daca nu mai au motorul Mercedes nu prea ii vad bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru