McLaren crede că India va fi o cursă imprevizibilă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.10.2011
Martin Whitmarsh consideră că McLaren, Red Bull şi Ferrari vor lupta pentru victorie în India, mai ales că nimeni nu a concurat încă pe noul circuit.

Formula 1 se pregăteşte pentru prima ediţie din istorie a Marelui Premiu al Indiei, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni pe noul circuit din apropiere de New Delhi.

Întrucât circuitul este unul complet nou pentru toate echipele, fiind studiat doar în simulator, Martin Whitmarsh anticipează că McLaren, Red Bull şi Ferrari vor oferi o doză importantă de spectacol.

"Nu ştim până când nu vom ajunge acolo, până când nu vedem suprafaţa şi până când nu vedem exact cum este. Nu există niciun motiv pentru care nu putem fi puternici acolo, dar sunt sigur că şi cei de la Red Bull vor fi şi sunt sigur că Ferrari va încerca de asemenea să ne învingă. Cred că este o provocare interesantă care ne aştepta în India", a declarat şeful echipei McLaren.

Circuitul din India avantajează monoposturile care deţin o viteză de top pe liniile drepte şi o bună forţă de apăsare aerodinamică, motiv pentru care Whitmarsh este optimist în privinţa şanselor echipei sale.

"Cred că am fost foarte buni în Japonia şi în Coreea de Sud, dar Red Bull a făcut o treabă bună.

Sper să putem să întoarcem roata în India şi asta vom încerca să facem", a mai precizat el.

McLaren va folosi sesiunile de antrenamente de vineri şi pentru a identifica exact cauzele pentru care Lewis Hamilton a avut probleme cu forţa de apăsare aerodinamică generată de aripa faţă pe parcursul Marelui Premiu al Coreei de Sud.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • McLaren, Red Bull şi Ferrari vor lupta... în India,
    Fromoasa ordonare, oare si inspirata? Dar invers...? De fapt, surpriza e bine venita, chiar si la sfarsit de sezon!
    2 4
  • Andrei
    @India 2011
    Cred ca Marele Premiu De Formula 1 din India o sa fie saptamana viitoare nu in acest weekend.
    4 1
  • Reclamele nesimtite
    de ce trebuie sa-mi ocupe tot motinorul QASHQUAI ala obosit din 2 in 2 minute??? acuma sunt confuz intru pe automarket sau pe promotor....
    2 0
  • @JJ
    AdBlock Plus pt mozilla si scapi de ele
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru