McLaren: "Ferrari nu a contestat monopostul MP4-25"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.03.2010
McLaren a negat ca Ferrari a solicitat o investigatie asupra monopostului sau si sustine ca MP4-25 respecta regulamentul tehnic.

Red Bull Racing a dezvaluit miercuri seara prin vocea sefului Christian Horner ca a solicitat opinia FIA in privinta legalitatii aripii spate a monopostului McLaren, adaugand ca Ferrari i s-a alaturat in acest demers.

Cu toate acestea, un purtator de cuvant al echipei McLaren sustine ca nu stie nimic despre aceasta controversa si ca Ferrari nu este implicata in acest caz.

"Suntem foarte increzatori ca monopostul nostru este legal in intregime si nu suntem la curent cu niciun protest. De fapt, am vorbit dimineata cu Ferrari si nici ei nu stiu de existenta vreunui protest", a declarat un purtator de cuvant al echipei de la Woking.

Punctul adus in discutie de Red Bull Racing este aripa spate a monopostului MP4-25. Aceasta contine un canal care conduce la reducerea rezistentei fluxului de aer si, implicit, la cresterea vitezei pe liniile drepte cu aproximativ 10 km/h. Ferrari nu a comentat in niciun fel aceasta controversa pana la ora redactarii acestui articol.

Via | Pitpass

Comentarii (5)

  • ctlnmihai
    McLaren: "Ferrari nu a contestat monopostul MP4-25
    Mclaren a invitat Fia sa verifice monopostul MP4-25 ..,in speta aripa spate
    0 0
  • slabut
    hmm,,sincer din patea RedBull ...am imresia ca le e km frica ..imi era frica de ei..dar anu asta cred ca o sa fie the old school boys are back !!
    0 0
  • Ferrari
    Felicitari italienilor pentru ca nu le dau apa la moara celor de la Red Bull. Probabil austriecii se si vedeau campioni mondiali (Brawn nu mai exista, Button a plecat, Schumi revine dupa atatia ani de inactivitate etc) dar dupa teste si-au dat seama ca socoteala de acasa nu prea se aseamana cu ce e pe pista!
    Daca e legala aripa spate McLaren nu pot sa spun decat Bravo Ferrari, rusine Red Bull!
    0 0
  • RBR
    Cei cu taurul rosu au intrebat daca e voie sa faci ce au facut cei de la McLaren !
    Asta nu este dec\t o intrebare. Daca e voie si ei vor face o aripa asemanatoare. Probabil deja o au in tunel.
    Cineva de la Ferrari o fi aruncat asa o vorba, si au gasit pe cineva care sa puna pe hartie !
    Nu va temeti nu este virba de frica, este vorba de niste clarificari !
    0 0
  • Red Bull
    Red Bull nu vrea decat niste clarificari. Anul trecut nu ei au sarit cel mai sus in povestea difuzorului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru