McLaren: "Ne-ar plăcea să-l readucem pe Hamilton la echipă"

de Daniel Popescu
Marti, 01.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis a dezvăluit că şi-ar dori ca Lewis Hamilton să revină la McLaren în sezonul 2015, dacă acest lucru ar fi posibil din punct de vedere al contractului pilotului britanic cu Mercedes.

Esential 6 sezoane a concurat Lewis Hamilton pentru mcLaren in perioada 2007-2012
Presa internaţională speculează de mai multe săptămâni că McLaren analizează cele mai bune opţiuni pentru a forma o linie redutabilă de piloţi pentru sezonul 2015, atunci când va reface parteneriatul tehnic cu furnizorul de motoare Honda.

Anterior, au existat informaţii potrivit cărora britanicii i-au contactat pe Fernando Alonso şi Sebastian Vettel, însă Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, a dezvăluit că l-ar dori înapoi la echipă şi pe Lewis Hamilton, care a plecat la Mercedes în 2013.

Dacă Hamilton ar fi fost în măsură să piloteze pentru noi anul viitor ne-ar fi plăcut să-l avem în echipă.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
"Vrem să câştigăm curse şi întotdeauna vom spera că cei mai buni piloţi disponibili vor dori să concureze cu monoposturile noastre. Cuvântul cheie este disponibilitate, pentru că oamenii au contracte şi respectăm aceste înţelegeri, dar dacă Hamilton ar fi fost în măsură să piloteze pentru noi anul viitor ne-ar fi plăcut să-l avem în echipă, aşa cum este cazul şi cu mulţi alţi piloţi de top în această situaţie", a declarat el.

Hamilton a semnat un contract pe trei sezoane cu Mercedes care urmează să expire la sfârşitul sezonului 2015, însă este greu de crezut că britanicul ar fi tentat să plece de la echipa care deţine în prezent cel mai competitiv monopost de pe grila de start.

Declaraţiile lui Dennis vin pe fondul informaţiilor că Jenson Button este vizat de înlocuire în 2015, în timp ce danezul Kevin Magnussen ar urma să-şi păstreze poziţia.

Via The F1 Times

Comentarii (6)

  • ovidiu15081982
    Hamilton mai are un an de contract cu Mercedes si chiar daca va lua sau nu va lua titlul in 2014 si-l va duce la bun sfarsit. Ce sens are sa pleci de la o oechipa castigatoare la una in cautarea caii castigatoare, cum va fi Mclaren la anul, in primul an de parteneriat cu Honda !!
    La anul la Mclaren va veni pilotul bancii sau el tractoristo Alonso...si va fi un nou esec rasunator !
    8 6
  • mirel_f1
    Acum regreta plecarea lui Hamilton la Mercedes AMG
    5 3
  • ovidiu15081982
    credeau ca ei sunt smecheri si tari ca deh... sunt Mclaren...au vazut..anul trecut niciun podium, anul asta doar doua....cu plecarea lui Hamilton a inceput si declinul !!
    6 3
  • Daca informatia are radacini viabile si a ajuns la urechile sefilor mercedes, hamilton poate spera la titlu anul asta, mercedes nu isi permite sa il piarda, acum intervine zgarcenia britanicilor pentru care probabil lewis ii va evita, poate ajunge totusi la ferrari...
    5 5
  • lasa bre, ce atata Hamilton, nu mai bine o supa reincalzita - Alonso?
    1 1
  • Ham a zis ca si,a pierdut cei mai frumosi ani din viata la mclaren ..asa ca nu.l vad revenind....mai degraba dace vede ca nu e iubit in echipa....il vad la ferrari....si chiar mi.ar place...ca vb aia...oricine ar vrea la ferrari....numa sa isi revina italienii si sa isi aduca aminte cum se dezvolta un monopost.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru