McLaren neaga lipsa de performanta din teste

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.03.2009
Norbert Haug a negat ca McLaren Mercedes intampina probleme in testele premergatoare noului sezon competitional.

Ultimele sesiuni de teste au reprezentat o dezamagire pentru McLaren din punct de vedere al timpilor obtinuti pe circuite. Atat Lewis Hamilton, cat si Heikki Kovalainen au fost departe de pretentiile unei echipe care si-a adjudecat titlul la piloti in 2008.

Mai mult decat atat, McLaren a ocupat ultimul loc in dimineata primei zile de teste de la Barcelona, Kovalainen fiind surclasat de toate celelalte echipe.

Cu toate acestea, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, sustine ca timpii slabi au fost obtinuti in anumite conjucturi nefavorabile. "De fiecare data cand au fost stabiliti cei mai buni timpi, masina noastra a fost la boxe", a declarat germanul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

In pauza dintre doua sesiuni de teste, campionul mondial Lewis Hamilton a fost la Berlin, declarand pentru o publicatie locala ca Sebastian Vettel are toate sansele sa fie un pilot providential in 2009. "Vettel este pe cale sa devina un star. A demonstrat ca este un pilot capabil de victorie anul trecut la Monza.

Anul acesta poate ajunge in top si ma astept sa faca asta", a explicat britanicul.

Via | GMM

Comentarii (11)

  • firicel zice...
    E clar ca au ceva probleme de fiabilitate,o sa isi revina
    0 0
  • eu zic
    nu mai are cine sa le regleze masina anu asta,o sa fie vai samar de ei
    0 0
  • hdr, ma leeeshi?
    Anul trecut cine le-a reglat masina?! Cu care - btw - un pilot a devenit CAMPION MONDIAL!
    0 0
  • altfel...
    ...am un feeling ca fanii McLaren ar trebui sa aibe ceva motive de ingrijorare. Ceva nu-mi place la cum s-au miscat in ultimele teste, sper sa nu fie ceva grav, desi... e clar ca testele nu spun prea multe!
    0 0
  • marianescu fi atent ce zic
    anu trecut erea in proporti mari reglata de un pilot bun care il chema alonso daca ai uitat dar anu asta o ia de la zero mai are putin noro ca mai este pe acolo un pilot de teste bun si il mai invata
    0 0
  • Aveti rabdare!!!
    o sa vedeti voi cum vor decurge lucrurile in curse si in calificari !!!!
    0 0
  • escule ...
    stii ceva ce nu stim noi ? Ti-a dezvaluit "unchiul" vreun secret ? Stai chill, ca tactica McLaren e: "hai sa facem pe lesinatii pina la cursa si atunci, vorba cuiva, o sa scoatem asul din maneca. Unii o sa isi faca griji, altii o sa se bucure de performantele mai mult decit slabe si cind colo ... ASUL e in maneca :P". Singura grija pe care eu mi-o fac, e sa nu fie in maneca "viitorului campion" Kova. Ca are maneca putin cam larga si hm ... poate sa li piarda ...
    0 0
  • @michelle_b
    totul e posibil :)
    0 0
  • ctlnmihai
    mclarenneaga k are probleme
    hmm asta e intrebarea are sau nu probleme mclaren? personal cred k au ceva probleme insa sper sa le rezolve.dar este un sport si nu e obligatoriu k mclaren sa castige in fiecare an
    0 0
  • McLaren neaga lipsa de performanta din teste
    De fapt, daca ne gandim mai bine TOATE echipele au probleme... mai mari sau mai mici, dar toate au parte de provocari... Dar, dupa cum a mai mentionat un user, ce se intampla acum (din pdv al performatelor) nu valoreaza mai nimic. Nivelul fiecarei echipe se va cunoaste pe la jumatatea sezonului... parerea mea. In rest, supozitii si dueluri... spumoase :)) ! Numai bine.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Nivelul echipelor :)
    Nivelul echipelor se va cunoaste cam pe la sfarsitul sezonului cand vom avea o noua campioana mondiala ;) Eu pariez pe Ferrari pentru ca, sper ca anul acesta au 2 piloti puternici. Honda, ups Brown este doar de show. Nu cred ca vor face ceva si nici ca vor castiga curse. Au 2 piloti vai de mama lor dar totusi cu Ross nu se face primavara. Dar sa vedem cum incepe noul sezol. Brown va incepe cu abandonuri si alte echipe ii vor urma. Williams, poate si Force India tot acolo vor fi unde au fost si anul trecut. Parerea mea.

    Cat despre problemele celor de la McLaren, sa se ia de mana cu ceilalti campioni, Ferrari :) Ambele domina, pentru moment, clasamentul problemelor tehnice :) Ambele domina si clasamentele in alta ordine de idei :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru