McLaren nu face apel la descalificarea lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.04.2009
McLaren Mercedes a anuntat ca nu va face apel la decizia FIA de a-l descalifica pe Lewis Hamilton din Marele Premiu al Australiei.

Hamilton a fost descalificat joi din Marele Premiu al Australiei dupa ce FIA a reanalizat incidentul de cursa dintre pilotul McLaren si Jarno Trulli si, mai ales, dupa ce a analizat convorbirile radio dintre pilot si echipa.

In urma deciziei dictate de FIA, McLaren a transmis un comunicat de presa in care sustine ca echipa a crezut ca FIA a analizat conversatiile radio imediat dupa cursa. Cu aceasta ocazie, britanicii au confirmat ca nu vor face apel la aceasta decizie.

"Comisarii de cursa ai FIA au reanalizat decizia luata pe 29 martie si i-au exclus pe McLaren Mercedes si Lewis Hamilton din Marele Premiu al Australiei. McLaren intelege ca decizia comisarilor de cursa s-a bazat pe reascultarea transmisiilor radio dintre pilot si echipa. Echipa a crezut din greseala ca transmisiile radio au fost ascultate de FIA pe 29 martie 2009 si in consecinta nu a crezut ca este necesar sa discute despre acest lucru cu comisarii de cursa. Cu toate acestea, McLaren regreta acum ca nu a facut asta, accepta decizia comisarilor de cursa si nu va face apel", se arata in comunicatul de presa al echipei McLaren.

Via | McLaren

Comentarii (5)

  • pai si Hamilton
    el nu primeste minus?
    0 0
  • Ham
    Din cate am inteles "campionul mondial" a mintit comisarii de cursa si oficialii FIA cu privire la incidentul cu Trulli aruncand vina sa in spinarea italianului.
    Asta da de caracter!
    0 0
  • McLaren
    Ar fi culmea sa mai faca si apel...
    0 0
  • fantastic
    No comment!
    0 0
  • HAM
    A DA HAM ASTA CHIAR NU E CIINE .E PORC !!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru