McLaren se antreneaza in simulator pentru China

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.04.2010
Jenson Button si Lewis Hamilton se antreneaza in simulator McLaren de la Woking pentru Marele Premiu al Chinei.

Cei doi piloti ai echipei McLaren au revenit la sediul echipei de la Woking dupa o scurta vacanta si se pregatesc in simulatorul de la McLaren Technology Center.

Button si-a exprimat speranta ca timpul petrecut in simulator isi va aduce contributia la imbunatatirea calitatii monopostului MP4-25.

"Nu sunt 100% multumit de stabilitatea monopostului. Speram sa rezolvam o parte dintre probleme in simulator. Nu exista nicio echipa ca a noastra care sa rezolve problemele. Este cale lunga pana in Japonia (n.r - unde Button va ajunge dupa ce se va pregati in simulator), dar nu m-ar trimite la Woking daca nu ar exista cateva lucruri de testat", a declarat britanicul pentru publicatia Daily Mail.

Alti piloti care testeaza in simulator in aceastra perioada sunt Vitantonio Liuzzi (Force India) si Sebastien Buemi (Toro Rosso).

Via | ESPNF1 | AutoMoto365

Comentarii (2)

  • imbunatatirea calitatii monopostului MP4-24????????? nu era MP4-25? aloooooooo dl. scriber de ocazie vezi ca incurca-si cifrele. ai ramas in urma cu un sezon. :)))
    4 3
  • rayn380
    gramatica asta
    Ildotore, fara nici un offense, "incurca-si" , se vede clar ca nu esti oltean, dar totusi la gramatica limbii romane, la perfectul simplu se scrie fara diacritima, adica simplu: "incurcasi"

    O zi faina
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru