McLaren si BMW cred ca noul Ferrari incalca regulamentul

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Oficialii echipelor McLaren Mercedes si BMW-Sauber considera ca sistemul de evacuare al noului monopost ferrari F60 incalca regulamentul.

Publicatia germana Auto Motor und Sport a dezvaluit luni ca mai multe echipe din Formula 1 considera ca sistemul de evacuare al noului monopost Ferrari F60 este ilegal, intrucat este plasat in exteriorul monopostului.

Desi admite ca acest lucru este adevarat, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, crede ca Ferrari va rezolva aceasta problema pana la prima cursa din Australia. "Cine stie, poate ca vorbim doar despre versiunea de lansare. Fiecare echipa stie ca sistemul de evacuare trebuie sa fie acoperit in 2009", a declarat Haug pentru agentia de presa SID.

Viziunea germanului este impartasita si de directorul celor de la BMW-Sauber, Walter Riedl, care sustine ca sistemul de evacuare prezentat de Ferrari este doar provizoriu si, prin urmare, va fi modificat pentru a corespunde regulamentului tehnic din acest sezon.

FIA a decis ca incepand din 2009 toate "apendicele" aerodinamice amplasate pe monopost sa fie interzise, iar sistemul de evacuare trebuie sa fie acoperit.

Comentarii (1)

  • sal:))
    deja se pare ca din cauza ploii pe care a facut Kimi testele de la Mugello teava de esapament a intrat la apa, asac ca carcotasii care au muscato tre sa mai astepte nitel!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru