McLaren şi Force India renunţă la testul din Bahrain

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi Force India au decis să nu participe la testul programat în Bahrain la jumătatea săptămânii viitoare din cauza timpului scurt pe care îl au la dispoziţie pentru a se pregăti.

Esential 4 echipe vor testa in Bahrain: Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari, Toro Rosso
FIA a anunţat la începutul acestei săptămâni că şase echipe au decis să participe la o sesiune de teste organizată de Pirelli în Bahrain în perioada 17-19 decembrie pentru a evalua noile pneuri pentru sezonul 2014 cu monoposturile utilizate în acest an.

Printre acestea se numărau şi McLaren şi Force India, însă cele două echipe au confirmat că au renunţat la planurile anterioare. "Nu testăm în Bahrain săptămâna viitoare", a declarat un purtător de cuvânt al echipei McLaren pentru postul britanic de televiziune SkySports, fără să ofere o motivaţie pentru această decizie.

În schimb, Force India şi-a justificat decizia prin faptul că nu are suficient timp pentru a pregăti un test care va avea loc peste numai o săptămână în Orientul Mijlociu. "Având în vedere timpul redus în care acest test va avea loc, echipa nu va participa la test", a precizat un purtător de cuvânt al echipei.

În urma acestor decizii, doar patru echipe au rămas pe lista participantelor la testul din Bahrain de săptămâna viitoare: Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari şi Toro Rosso.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • Vor reintroducerea testelos insa nu se duc sa testeze. Cine-i mai intelege?
    7 1
  • Marius
    Nu au bani.
    6 1
  • Andrei
    E inutil sa testezi ceva pe un monopost pe care nu il mai folosesti niciodata .
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru