McLaren va continua lupta pentru titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.08.2011
McLaren insistă că nu renunţa la obiectivul de a câştiga titlul mondial în 2011, chiar dacă va trebui să aloce resurse şi pentru monopostul de anul viitor.

McLaren a câştigat trei dintre ultimele cinci curse, însă echipa britanică rămâne la mare distanţă de rivalii de la McLaren Mercedes, atât în clasamentul piloţilor, cât şi în cel al constructorilor.

Cu toate acestea, Jonathan Neale, directorul executiv al team-ului de la Woking, insistă că McLaren va lupta în continuare pentru victorii în speranţa că-şi va trece în cont măcar un trofeu.

"Matematic, titlurile sunt încă posibile şi vom continua să luptăm. Dar chiar dacă nu ar fi fost posibil nu am fi cedat. Am câştigat patru curse în acest sezon, dintre care două consecutiv, motiv pentru care cred că ne vom descurca bine în acest sezon. Cu siguranţă nu vom renunţa. Evident, la un moment dat va trebui să echilibrăm resursele pentru anul viitor, dar nu-mi pot imagina că eu şi Martin Whitmarsh (n.r - şeful McLaren) ne vom uita unul la celălalt gândindu-ne că ar trebui să ne oprim. Nu-mi pot imagina asta, aşa că nu o vom face", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Formula 1 se pregăteşte de reintroducerea testelor în timpul sezonului începând de anul viitor, iar Neale susţine că McLaren în favoarea acestui concept, cu condiţia ca sesiunile să nu fie foarte numeroase.

"Da, câteva teste în timpul sezonul ar fi bune.

Dar trebuie să ne asigurăm că nu ştergem cu buretele munca depusă pentru restrictionarrea resurselor, pentru că am redus costurile pentru motive bune. Dar în acelaşi timp cred că ar fi bine să le oferim ceva timp în monopost tinerilor piloţi şi oportunitatea de a se antrena mecanicilor. Aşa că sunt în favoare să avem câteva teste în timpul sezonului", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (4)

  • da...
    Vrabia malai viseaza :)
    7 9
  • @Daniel
    "McLaren a câştigat trei dintre ultimele cinci curse, însă echipa britanică rămâne la mare distanţă de rivalii de la McLaren Mercedes, atât în clasamentul piloţilor, cât şi în cel al constructorilor."
    In loc de Mclaren Mercedes vroiai sa zici Red Bull Racing, altfel nu pot fi proprii lor rivali.
    10 0
  • simona
    Littlefoot
    Am semnalat acest lucru dar intr-un mod mai acid si marele cenzurator D. Popescu m-a cenzurat =))
    Atata poate, atata stie, ce sa ii ceri mai mult?!
    5 1
  • McLaren
    nu ar trebui sa le faca viata usoara celor dla RBR.de fiecare data cand cei 2 dla McLaren au castigat au fost curse foarte frumoase si mai vrem curse de genu:)
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru