McLaren va utiliza KERS in Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.07.2009
McLaren Mercedes va utiliza sistemul KERS in Marele Premiu al Ungariei de peste doua saptamani.

Tehnologia KERS va fi utilizata in cursa de la Hungaroring de cel putin o echipa, dupa ce McLaren a confirmat prezenta sistemului pe monoposturile MP4-24.

Informatia a fost dezvaluita de Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, care justifica hotararea prin configuratia circuitului.

"La Hungaroring este o distanta mare de la start pana in primul viraj, precum si o linie dreapta lunga. Este un circuit grozav pentru KERS", a declarat oficialul german.

Sistemul KERS si-a dovedit eficienta pentru McLaren si in cursa de la Nurburgring din weekendul precedent, cand Lewis Hamilton a urcat la start de pe locul 5 pana pe prima pozitie la intrarea in primul viraj.

In prezent, McLaren si Ferrari sunt singurele echipe care utilizeaza sistemul KERS, dupa ce Renault si BMW-Sauber au decis cu cateva saptamani in urma sa renunte complet la implementarea tehnologiei pe monoposturile lor. Ferrari urmeaza sa anunte daca va utiliza KERS in Ungaria pe parcursul saptamanii viitoare, cu prilejul preview-ului pentru cursa de la Hungaroring.

Via | Motorsport

Taguri: KERS, McLaren, Ungaria

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru