McLaren: "Vom progresa cu o jumătate de secundă în Malaysia"

de Daniel Popescu
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis este încrezător că monopostul McLaren va fi cu o jumătate de secundă mai rapid la Sepang, însă admite că Mercedes are un avans de circa trei ori mai mare.

Esential 0.5 secunde pe tur spera sa recupereze mcLaren in Malaysia in fata Mercedes
1.5 secunde este avansul lui Mercedes, potrivit estimarilor facute de McLaren
McLaren este primul lider al clasamentului constructorilor pe baza rezultatelor înregistrate în Marele Premiu al Australiei, însă echipa a admis că nu deţine încă şi cel mai rapid monopost.

Recent revenit în poziţia de CEO al McLaren Group, Ron Dennis este însă optimist în privinţa progreselor şi considera că monopostul va fi cu o jumătate de secundă mai rapid în Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Aceste curse intercontinentale limitează dezvoltarea monopostului, dar vom da tot ce avem mai bun. Suntem încrezători că vom fi cu o jumătate de secundă mai rapizi la următorul Mare Premiu, dintr-o varietate de motive. Nu va fi suficient pentru a ne atinge obiectivul, dar vom ţine sub presiune echipele care ne urmăresc", a precizat el.

Dennis consideră că în prezent Mercedes se bucură de un monopost cu o secundă şi jumătate mai rapid decât rivalii, însă este convins că această diferenţă poate fi recuperată pe parcursul sezonului.

"Ritmul celor de la Mercedes este aparent numai în calificări.

Este clar că au o secundă şi jumătate în faţa tuturor celorlalţi. Va fi o provocare să ne apropie, dar nu este imposibil. Intenţionam să devenim o echipă capabilă de victorii cât mai curând posibil. Dacă nu câştigăm, atunci nu suntem acolo unde vrem să fim. Întrebările sunt cum recuperăm diferenţa, cât de repede o putem face şi care sunt paşii necesari", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (11)

  • sper sa va duceti la vale..
    7 25
  • pablo256r
    "o jumătate de secundă mai rapizi" fata de ce?
    Altfel e o delcaratie ca sa stea fanii in fata televizorului.
    Sint multe elemente care influenteaza cat de rapid e un pilot+monopost pe un tur. Maparea motorului difera insa cutia are aceleasi rapoarte de trepte.
    5 4
  • adidor77
    Welcome back Ron ! Eu cred ca ritmul din calificari al celor de la Mercedes este sustinut si in cursa. Daca Lewis nu avea probleme eu cred ca ar fi fost dubla Mercedes. Cei de la Red Bull desi nu au beneficiat se sesiunile de pregatire din iarna sunt in carti. Ricciardo a avut un ritm de cursa foarte bun iar daca se vor rezolva si probleme la monopostul lui Vettel vor fi si ei in batalia pentru podium. Cred ca va fi destul de echilibrat acest sezon tinand cont ca si Ferrari si Williams sunt aproape de podium.
    12 2
  • Asa cum v-am spus... cu Ron la timona => we are building an empire...
    7 21
  • We have to beat the Ferrari...because... we are already building an empire...
    4 21
  • We are building an empire...
    4 19
  • Mirciulica, iti dai dislike singur?:))
    9 3
  • Stefan
    1984 - un an important in istoria McLaren, anul in care s-a nascut Mircea...
    4 1
  • cum sa recuperezi intr o saptamana o jumatate de sec, cand asta se face d eregula dupa luni si luni d emunca, daca nu un sezon intreg..uitati va anul trecut...
    3 3
  • scz pt greselile de ortografie
    0 4
  • Come on Macca !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru