McLaren vrea să amâne petrecerea Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Martin Whitmarsh speră ca McLaren să-l împiedice pe Sebastian Vettel să devină matematic campion mondial după cursa următoare de la Suzuka.

Sebastian Vettel mai are nevoie de un singur punct în ultimele cinci curse ale sezonului pentru a deveni matematic campion mondial, însă rivalii de la McLaren sunt determinaţi să amâne cât mai mult verdictul final.

Şeful Martin Whitmarsh spune că britanicii vor face tot posibilul pentru a împiedica o sărbătoare Red Bull Racing pe circuitul de la Suzuka, gazda Marelui Premiu al Japoniei de peste două săptămâni.

"Cred că este dificil (n.r - să-l impidicam pe Vettel să câştige titlul), dar matematic este posibil. Adrian Newey, Red Bull şi Vettel fac o treabă fantastică, dar într-un fel sunt puţin fericit pentru că nu au sărbătorit în Singapore. Mă bucur pentru fani şi pentru toate celelalte şi vom continua să luptăm. Cine ştie? Ar fi frumos să nu poată sărbători în Japonia, dar par să fie foarte puternici", a declarat britanicul.

McLaren nu-l va putea împiedica pe Vettel să câştige un nou titlu mondial chiar dacă va obţine dubla la Suzuka, întrucât germanul are nevoie doar de un loc 10.

Chiar şi în aceste condiţii, McLaren va continua să dezvolte monopostul din acest an în speranţa că va putea ataca supremaţia celor de la Red Bull.

"Cred că Red Bull vor fi puternici, dar vom munci din greu. Vom continua să dezvoltăm monopostul şi vom încerca să fim cât mai puternici posibil acolo. Se pot întâmpla multe lucruri, dar vom încerca să fim cât mai rapizi şi vom încerca să câştigăm cursa", a mai precizat el.

Comentarii (8)

  • nu prea au ce amana ... hi hi
    daniel fa ceva si corecteaza textul:
    "Cred că Red Bull vor fi puternici, dar vom munci din greu. Vom continua să dezvoltăm monopostul şi vom încerca să fim cât mai puternici posibil acolo. Ştim că vrea poate juca un rol la Suzuka. Se pot întâmpla multe lucruri, dar vom încerca să fim cât mai rapizi şi vom încerca să câştigăm cursa", a mai precizat el.

    vom vom vom plus..... stim ca vrea poate juca....sarba ce? aveam pretentii de la tine. daca n ustii sa traduci un articol lasa pe altii. :))
    4 2
  • moahahhaha
    Vad ca la meclada prostia se transmite.O sa-l puna pe circar sa-l scoata pa Vettel din cursele ramase ca sa iasa Buton champion de monde
    16 8
  • Si porcii zburau... dupa ce consumasera in prealabil Red Bull.
    4 1
  • burghila
    ?
    Cum adica sa amane petrecerea Red Bull? O sa ocupe McLaren toate locurile care ofera puncte? Sau o sa-l scoata papagalul pe Vettel din cursa?
    17 8
  • Vise
    Doar de asta au avut parte sezonul asta.
    La urmatoarea cursa se termina si ele. :)
    12 0
  • prostii....
    .....cred ca e o mare prostie sa spui asa ceva.....
    6 0
  • ce pot sa spun......
    bulangii
    3 0
  • mobius
    ar fi o idee...
    Intr-adevar vorbe fara rost, sau poate ca intr-adevar Martin Whitmarsh, s-a gandit sa foloseasca veleitatile "papagalului" pentru a-l neutraliza pe Vettel. Oricum el, "papagalul" nu mai are nici o sansa si de cat sa faca spectacol scotand pe unukl si pe altul din cursa, ar putea sa faca ceva pentru a salva spectacolul din F1.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru