Melbourne ar putea renunţa la cursa de F1 în 2014

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.11.2010
Reprezentaţii circuitului de la Melbourne au dezvăluit că ar putea renunţa la organizarea Marelui Premiu al Australiei după 2014 din cauza pierderilor financiare.

Marele Premiu al Australiei este unul dintre cele mai apreciate evenimente din calendarul competiţional, în special pentru că până în 2009 a găzduit prima cursă a sezonului.

Cu toate acestea, organizatorii nu au luat încă o decizie în privinţa prelungirii contractului cu Bernie Ecclestone, care expiră la finalul sezonului 2014. Motivul este legat de pierderile de aproape 50 de milioane de dolari suferite în acest an, acestea fiind suportate integral din bugetul statului Victoria.

"Ştiu că exista anumite opinii în comunitate şi că este un eveniment foarte costisitor, dar îl avem până în 2014. Vom analiza dacă vom continua după aceea şi nu-mi pot lua niciun angajament după 2014", a declarat John Brumby, premierul statului Victoria.

Circuitul stradal de la Melbourne găzduieşte Marele Premiu al Australiei din 1996, după ce a înlocuit în calendar circuitul de la Adelaide.

Via | Reuters

Comentarii (4)

  • Marelui Premiu al Romaniei după 2014
    io zic ca pina atunci, Romania sa faca repede un circuit de F1....si sa ii locul Melbournului...hai Base!!..avem o sansa sa gazduim o cursa de F1!!:)
    5 1
  • Neaparat de la anul sa se accepte postarile doar de la userii logati.
    5 1
  • @toreador023
    Raspunsul autoritatilor: Prea tarziu, ne-au luat-o rusii inainte, nu ne punem cu mama Rusia :)
    6 0
  • Daniel Popescu
    Daniele!!!...rusii ne-au luat-o(furat) inainte si cu Tezaurul!!.... :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru