Mercedes a evaluat sistemul DDRS pe monopostul lui Rosberg

de Daniel Popescu
Vineri, 05.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a evaluat in prima sesiune de antrenamente din Germania pe monopostul lui Nico Rosberg noul sistem DDRS pentru aripa spate.

Mercedes a devenit a doua echipa care evalueaza in acest an sistemul DDRS (Double Drag Reduction System), care functioneaza independent de traditional sistem DRS si care permite cresterea vitezei pe liniile drepte.

Echipa germana a incercat acest sistem pe monopostul lui Nico Rosberg, in timp ce Lewis Hamilton a participat la antrenamente cu aripa fata in configuratie standard. In functie de rezultatele obtinute, Mercedes ar putea decide sa foloseasca sistemul DDRS in calificarile si cursa de la Nurburgring, insa acest lucru este destul de putin probabil.

Motivul principal este ca planul initial al celor de la Mercedes era sa evalueze componenta in cadrul testului pentru tineri piloti de la Silverstone din 17-19 aprilie, insa echipa nu poate participa la acesta dupa decizia Tribunalului International.

Lotus a utilizat in premiera sistemul DDRS in Marele Premiu al Marii Britanii pe monopostul lui Kimi Raikkonen, insa nu a decis inca daca il va folosi si in etapa de la Nurburgring.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • Cred ca ar fi bine sa corectati greseala .... "in cadrul testului pentru tineri piloti de la Silverstone din 17-19 aprilie" ca parca suntem in iulie ....
    2 0
  • Dupa parea me prea multe prioritati are Rosberg de ce nu sa afirmat anii precedenti acum cind a venit Hamilton si a pus pe rote situatia de la Mercedes e facilitat Rosberg
    2 1
  • Pai nu asa mai fratilor !
    Sa faca si cu asta teste de vre-o 1000 km sa il evalueze corect,poi numai in antrenamente?!Nu este suficient pentru ei ! ;)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru