Mercedes, afectată de o defecţiune la sistemul de alimentare cu carburant

de Daniel Popescu
Vineri, 20.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a pierdut timp în prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu carburant, în timp ce Nico Rosberg este apt să concureze în a doua zi.

A existat o defecţiune tehnică cu monopostul pe care am remediat-o foarte repede, dar ar fi fost mai bine dacă aş fi putut parcurge mai multe tururi.

Pascal Wehrlein
Pilot de rezerva Mercedes
Problemele medicale suferite de Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ţinut capul de afiş pentru Mercedes în prima zi de teste din cadrul sesiunii de la Barcelona, însă echipa a fost afectată şi de o defecţiune de natură tehnică.

Astfel, pilotul de rezervă Pascal Wehrlein a parcurs doar 48 de tururi din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu carburant, acesta fiind unul dintre motivele pentru care echipa nu a mai impresionat la capitolul fiabilitate precum în sesiunea precedentă de la Jerez.

▶ Cronica primei zile de teste de la Barcelona

"Este păcat că am pierdut timp în cursul după-miezii. A existat o defecţiune tehnică cu monopostul pe care am remediat-o foarte repede, dar ar fi fost mai bine dacă aş fi putut parcurge mai multe tururi.

Poate că nu a fost cea mai bună zi, pentru că am avut unele probleme după-amiază şi am pierdut timp, dar până la urmă am parcurs două stinturi lungi şi cred că pot fi mulţumit", a declarat germanul.

Rosberg a fost incert pentru a doua zi de teste de la Barcelona din cauza inflamării unui nerv de la nivelul gâtului, însă germanul este deja prezent pe circuit la volanul monopostului Mercedes.

▶ Rosberg, incert pentru a doua zi de teste de la Barcelona

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru